Open Menu
Mit csinálsz, ha sürgősen nyomtatnod kell?

2016-06-16

Mit csinálsz, ha sürgősen nyomtatnod kell?

PickaPrinter

„Nyomtass bárhol, bármikor!” – hangzik az új, kényelmes nyomtatási funkcióra épülő applikáció, a PickaPrinter szlogenje. Az app a zsúfolt mindennapi életben gyakran felmerülő problémára ad egyszerű és gyors megoldást: egész pontosan arra az égető kérdésre, hogy mit csinálsz, ha sürgősen nyomtatnod kell. :) Körbejártuk a kérdést.

Bár a PickaPrinter még csak most indult hódító útjára, Budapesten már számos helyen, és néhány vidéki nagyvárosban is élhetsz a kényelmes nyomtatás előnyeivel.  

PickaPrinter

Hogy működik? A felület szerencsére intuitív, nekünk ez tetszett a legjobban! A főoldalon a „Nyomtatási pontot keresek” gombra klikkelve tudsz böngészni a lehetőségek között. Szükséges az előzetes regisztráció, de akár Facebook vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz. Ezt követően feltöltheted a nyomtatni kívánt dokumentumot, képet, majd beállíthatod a technikai paramétereket (színes vagy fekete-fehér, egy vagy kétoldalas, méret, példányszám). A térképen ki tudod választani a legközelebbi vagy az utadba eső nyomtatási pontot, rákattintva pedig már látod is a legfontosabb információkat: név, cím, árak, fizetési lehetőségek, értékelés, nyitva tartás. Az app tulajdonképpen egy látványos térkép.

Szerintünk az appok szenzitív paramétere, hogy miként fizetsz, hiszen tisztán bizalmon alapuló kérdés. Ami a fizetési módokat illeti: nyomtatási ponttól függően a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával, de akár online is fizethetsz. A védett dokumentum mint extra funkció további biztonsági szűrőként működik: ebben az esetben nem egy, hanem két kódot kapsz a fokozott biztonságú azonosítás érdekében.

Felmerül a kérdés, hogy mi történik a feltöltött fájlokkal a nyomtatást követően. Ha nem szeretnéd, hogy a rendszer 14 napig tárolja, (amely időtartamot követően azok automatikusan törlődnek), akkor a nyomtatás után manuálisan is törölheted azokat.

PickaPrinter

A PickaPrinter alkalmazás tehát meglehetősen egyszerűen kezelhető, a felület letisztult, funkcionális. A folyamat logikus, gyorsan, minden erőfeszítés nélkül, bárki által könnyedén végigvihető. Az applikáció – amellett, hogy esztétikus – teljes egészében a Te szolgálatodban áll.

A cél, hogy minél előbb hozzájuthass a nyomtatott fájlokhoz, így már minden eszközzel (dokumentummal) rendelkezz ahhoz, hogy bárhol, bármikor megváltsd a világot! :)

https://pickaprinter.com/ Ha van kedved, próbáld ki. Töltsd le, regisztrálj és nyomtass bármikor! :)

PickaPrinter

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16