Open Menu
What should I wear for the last/first party of the year?

2014-12-28

What should I wear for the last/first party of the year?

Az év utolsó nagy banzájára mindenki kirittyenti magát - igen, még az is, aki az év 364 napjában elkerüli a flitteres ruhákat és a magassarkút. Szerintem túl nagy a felhajtás ekörül az este körül, hiszen ez is csak egy buli, de legalább remek indokot arra, hogy előkotorjam az extrémebb, különlegesebb holmikat és rosszalló pillantások nélkül átmulassam benne az estét. Inspiráló összeállítások következnek azoknak, akik még kicsit tanácstalanok a szettjüket illetően! 
 
//
 
New Year's Eve - the night when everybody looks fancy. Even those who avoid to wear sequinned dresses and high-heels on normal days. In my opinion, there's too much hype about this night, but it s good that I am able to wear extra and special clothes without any judgement. Herearesome inspirations of you are a bit puzzled about your outfit for the night. 
 

 

Vörös és fekete... vagyis fehér // Red and black... I mean white

 
Praktikus és stílusos megoldás az ünnephez passzoló színű ruhadarabokban átmulatni az estét. Az arany, az ezüst, a piros, illetve a fehér is tökélesen illik szilveszteri hangulathoz. Az utóbbi kettő kombinálásra kifejezetten jó választás lehet: egy fehér ruha vörös blézerrel vagy kiegészítőkkel pazarul néz ki!
 
//
 
It is practical and stylish to wear the colours of Christmas such as gold, silver, red or white. The latter two can be easily combined: a white dress with a red blazer and accessories looks fabulous. 
 

 

Csillámpor // Glitter

 
Nyugodtan megegyezhetünk abban, hogy szilveszter nem múlhat el csillogó, csillámporos dolgok nélkül. Ha valaki nem elégszik meg néhány csillagszóróval, válasszon flitterekkel díszített szoknyákat vagy ruhákat - a kicsit extrém ruhadarab tökéletesen passzol az este hangulatához. 
 
//
 
There's np New Year's party without sparkling and glittering dresses. Skirts, dresses, anything you can imagine. Don't be afraid to choose something more extreme. 
 

 

Tüllmámor // Tulle amour

 
Mindent imádok, amin tüll van. Ennek apropóján folyamatosan keresem azokat az alkalmakat, amikor nem számít túl extrémnek vagy soknak belibbenni egy ilyen ruhadarabban a parkettre. Mivel szilveszterkor bármi jöhet, nálam nagy esélyes lehet a tüllszoknya, ami csipkés felsővel vagy semleges színű trikóval is jól néz ki. 
 
//
 
I am obsessed with tulle. That's wy I always searching for event's where it is not too much to wear it. I think a tulle skirt with a lace or neutral coloured top would be perfect. 
 

 

Csipkemánia // Lace overdose

 
Másik gyenge pontom a csipke. Az egyik leggyönyörűbb anyag, amiből ruha készülhet, ráadásul kevés olyan holmi van, ami egyszerre lehet szexi és bájos - csak tőlünk függ, hogy merre billentjük a mérleg nyelvét. Az áttetsző darabok alá érdemes ugyanolyan anyagú és színű fehérneműt választani, a kiegészítőket illetően pedig maradjunk a visszafogott daraboknál, helyezzük a ruhára a hangsúlyt! 
 
//
 
Another favourite is lace. Beautiful, sexy and sweet at the same time. It is our decision to make. If we pick a transparent one, make sure that the colour and the material of your underwear are matching with the dress you wear. My tip is to use moderate accessories with this one. 
 
 

Mindegy miben buliztok, az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat! // Whatever you will wear, have fun! 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

English: Flóra Brestyánszki

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10