Open Menu
Matching, matching

2015-03-09

Matching, matching

Ha már egy ideje együtt vagytok a párotokkal, ezt nem hagyhatjátok ki! Bár nem mondom, hogy könnyű dolgod lesz a hímnemű féllel, de mindenképpen megéri. A Facebook profilja helyett inkább a szekrényébe nyúlj bele és válogass össze legalább egy olyan összeállítást a számára, ami hasonló, mint a tiéd.

Ez a közös tetoválás lefinomított változata, így ha elromlana köztetek valami, akkor nem kell drasztikusan eltávolítani a loveyou, forevertogether, onlyandone feliratot tőből a csuklóddal együtt...

Természetesen ne Barbie és Ken so fancy változatát tűzd ki célul. Ha nincs egyforma ruhátok, cipőtök vagy kiegészítőtök női/férfi változatban, akkor gondolkodj hasonló stílusú összeállításban, színvilágban, mintázatban vagy szabásban. Ha nem szakavatott, lehet fel se fog tűnni neki - csak annyit észlel majd az egész műveletből, hogy megspórolod neki azt a fél másodpercet, míg becsukott szemmel kihúzza a legfelső pólót a halomból.

 

Ezen a téren személyes kedvenceim Olivia Palermo és barátja, Johannes Huebl - ha ők nyilvánosság elé lépnek kéz a kézben, akkor egyben egészen biztosak lehetünk: tökéletesebb a kontraszt közöttük, mint egy tucat jégtáncos között! Az igazi ikon párt sem szabad elfelejteni. A focistafeleségből avanzsált divattervező anyuka Victoria Bechkam, mindig kézben tartja Beckham öltözetét.

Egy mozi, délutáni séta erejéig mindenképpen érdemes kipróbálnotok. Egy biztos, jó pár irigykedő tekintet fog rátok szegeződni!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10