Open Menu
Luxurious and warm

2015-12-07

Luxurious and warm

Vannak bizonyos ruhadarabok, amikkel akarva vagy akaratlanul sem lehet mellé nyúlni, legyen szó bármilyen eseményről vagy épp a reggeli rohanás közepette.

Ezek az úgynevezett must have darabok, amelyek ajánlatosak, hogy megtalálhatóak legyenek egy nő gardróbjában. Ilyen kincsek például egy jól szabott nadrágkosztüm, bőrkabát vagy egy tökéletes farmernadrág. Ha tényleg gonddal választjuk meg őket, a mindennapok luxusává válhat. Kiegészítő tekintetében, ilyen például a szőrme stóla.

Idén kiváltképpen divatos és egyben meleget is ad a viselőjének. A legegyszerűbb összeállításokat sikkessé és nőiessé teszi. Egy igazi szőrme tényleg luxusnak számít manapság, de egy jó minőségű közép árkategóriás darabbal is remek lehet az összehatás!


There are some clothes which are perfect for each and every occasion.

These are called "must have" ones. It's not obligatory, but advisable to have them in your wardrobe. Such as the well-cut suit, a leather jacket or a perfect jeans. If we choose them carefully, it can become our everyday luxury. If it comes to accessories, a fur stole is a must have one.

It's stylish and warm at the same time - perfect combination for winter. It makes even the most simple putfits swish and feminine. Nowdays, real fur is really a luxury product, but if you're clever, you can find a high-quality, medium price range one.

Képek | Pictures | Pinterest

Lili

Fordította | In english | Flóra Brestyánszki

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10