Open Menu
Look #8: One piece in two ways

2015-06-03

Look #8: One piece in two ways

The following outfit post is a little bit different from the others before. Beeing accurate there are two options why they are more specific: The first reason is that so far I have showen a complet look and now I built an outfit around one piece of cloth. The second reason is that neither me nor Anna haven’t worn clothes from hungarian fashion designer. In this post I have chosen Tina Ruppl crop top.

The designer of Paradox brand says that this twoness shows what is also typify on her and her style too. I snatched this line and that’s the reason why  I could create from one piece of cloth –  a light brown Paradox crop top –  two different styled outfit.

At the end of the uni term and at the beginning of the summertime – like everyone – I am thinking about the festivals which inpsired my outfit. This is the second summer when crop top are in style. These pieces is necessary on hot summer days and on crazy festivals too. I combined with high waited denim short and a never go out of style sneakers.

//

A következő outfit bejegyzés picit eltér a korábbi lookoktól. Ha egész pontos akarok lenni, akkor két szempontból számít különlegesebbnek: 1, Eddig mindig egy komplett összeállítás kapta a főszerepet, most viszont egy adott ruhadarab és annak kombinálási lehetőségei állnak a figyelem középpontjába. 2, S ami még szintén nem fordul elő korábbi posztjainkban: ez a ruhadarab egy magyar tervező, Ruppl Tina keze munkáját dicséri. 

A Paradox márka a tervező elmondása szerint pont azt a kettőséget jeleníti meg, ami rá és az öltözködési stílusára annyira jellemző. Ezt a fonalat elkapva tudtam egy ruhadarabból - egész pontosan egy világosbarna Paradox crop topból - kétféle, stílusában teljesen eltérő szettet megálmodni.

Az egyetem végén és a nyár elején - mint mindenkinek - nekem is a fesztiválok körül kavarognak a gondolataim, így ez ihlette az első összeállítást is. Már a második nyári szezonját élő crop topok nélkülözhetetlen darabok nemcsak a meleg a nyári napokon, de az örült fesztiválok ideje alatt is. Én egy magasított derekú farmersortot és egy megunhatatlan tornacipőt választottam hozzá.

The next outfit is combined with the same top with a black leather skirt and flats, which makes the effect so different: it’s more womanly and charming!

//

A következő szettben ugyanezt a felsőt bőrszoknyával és balerina cipővel kombináltam, így az összhatás merőben más lett: sokkal nőiesebb és csinosabb!

Crop top: PARADOX

Farmer short // Denim short: Zara

Tornacipő // Sneakers: Converse

Bőrszoknya // Leather skirt: PARADOX

Balerinacipő // Flat: Zara

A gyönyörű sminkért köszönet // Thanks for the beautiful makeup: Németh Bianka BRUSH

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
2016-06-02
Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23