Open Menu
Look #32: Total Black

2016-03-10

Look #32: Total Black

Nem vagyok az a típus, aki a hét minden napján tetőtől talpig feketében lép ki az ajtón, néha mégis akarva-akaratlanul úgy alakul, hogy ez a szín dominál az összeállításomon belül. Ilyenkor törekszem arra, hogy legalább a kiegészítőkön vagy a körmöm színén visszaköszönjön egy-egy kevésbé komor árnyalat, esetleg egy olyan különleges minta, ami segít megtörni a sötét színvilágot.   

Jelen esetben is a MAKE design táskáján található minták adják azt a bizonyos pluszt, ami izgalmasabbá varázsolja az elegáns szettet. A márkát 2013-ban Molnár Réka hozta létre, kínálata között pedig elsősorban hátitáskák, tornazsákok és clutchok találhatóak. A darabokat mind a színek, mind a formák tekintetében az egyszerűség, letisztultság jellemzi; azt a bizonyos pontot az i-re pedig a kézzel festett, illetve szitanyomott minták adják.

 

A legújabb, Dark Lines névre keresztelt kollekciót a természet, illetve a havas hegyvidék inspirálta, ami remekül visszatükröződik a szürke-fekete-fehér különleges játékán. A kézzel festett technikának köszönhetően pedig minden darab egyedi, nem készül két ugyanolyan belőle. Ebből kifolyólag, ha valakinek megtetszettek a designer táskák, azt ajánlom minél hamarabb válassza ki azt, ami a legjobban tetszik és csapjon le rá a Palomában, míg nem késő.

 

Clutch: MAKE design  

A kollekció elérhető: Mono art&design, Monofashion Shop, Magma+, Drumdrum Design, Le petit design, Schatzi, Paloma Concept Store, Babel Concept Store(Párizs)

Képek: Remzső Sándor 

Csóközön kiss

@annaremzso

Kapcsolódó cikkek

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
2016-06-02
Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23