Open Menu
Look #26: Back to Business

2016-01-11

Look #26: Back to Business

Nem titok, szeretek kisérletezni a különböző stílusokkal és kipróbálni, adott elemek miképp passzolnak egymáshoz. Igazság szerint pont ez az oka annak, amiért annyira beleszerettem a divatiparba. 

Ebben a szettben is két stílust ötvöztem: az ovesized blézerrel, skater szoknyával, illetve aktatáskával a 'business woman' jelleget próbáltam kidomborítani, míg a lezser pulóverrel és pöttyös, fekete harisnyával a játékosabb, könnyedebb vonalat ragadtam meg. Ebből is látszik, a sokszor egymás ellentéteinek gondolt irányzatok jól megférnek egymás mellett, sőt, bizonyos helyzetekben remekül kiegészítik egymást. Jelen esetben a végeredmény például egy laza, nem törődöm hatást keltő, mégis elegánsabb szett lett, ami az irodában és az esti koncerten is ugyanúgy bevethető. 


It's not a secret that I like mixing up two or even more styles and try to create unique looks with different elements. Actually, this is the main reason I fall in love with the fashion industry. 

In this look I tried to combinate two different styles as well: the 'business woman' feeling with the easy, playful line. The thought to be opposite fashion trends can coexist or even complement each others. In this case, the end result is a very casual, careless, but still elegant outfit, which is perfect to the office and a concert as well. 

Szoknya // Skirt: C&A

Pulóver // Pulover: Apukámtól lopott // Stole from my Dad 

Zakó // Blazer: Second Hand 

Harisnya // Tights: Calzedonia 

Sunglasses // Napszemüveg: H&M

Füldísz // Earcuffs: H&M 

Képek // Photos: Kata Bükki (Aline Photography) 

Csóközön // Kisses 

@annaremzso 

Kapcsolódó cikkek

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
2016-06-02
Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23