Open Menu
Look #1: Let's rock this!

2015-03-08

Look #1: Let's rock this!

Baromi gyorsan telik az idő. A naptárra nézve nemcsak arra eszméltünk rá, hogy megint tavasz van (#hurrá), de lassan pezsgőt bonthatunk és megünnepelhetjük a blog első születésnapját is (#kétszereshurrá). Ennek apropóján úgy döntöttünk, inspirációs posztok mellett itt az ideje outfit bejegyzésekkel is előrukkolni!

 

Bár az időjárás kegyes volt hozzánk, a hajunk nagyjából öt perc után feladta a harcot a szél ellen – ennyit a gondosan beállított frizuráról és a Taft hatásról... Az outfitekkel kapcsolatban egy olyan összeállításban gondolkodtunk, ami egyszerre sikkes, vagány és a hétköznapokon is tökéletesen megállja a helyét. Valahogy így kötöttünk ki a bőrkabátnál, amit Lily egy mintás rövidnadrággal, Anna pedig színes, feltűnő kiegészítőkkel tett izgalmasabbá.  

 

 

Ha együtt fotóznak minket, képtelenek vagyunk egy percnél tovább komolyak maradni, így nagy valószínűséggel a jövőben is hasonlóan vidám, mosolygós képeket láthattok majd. smiley Pár napon belül pedig még több részlettel, illetve külön outfit poszttal is jelentkezünk! #staytuned 

 

 

Képek: Csanaki Melinda / CsMPictures

 

 

Kapcsolódó cikkek

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
2016-06-02
Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23