Open Menu
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES

2016-06-02

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES

Ha vízpartot össze kellene kössem egyetlen mintával, akkor biztos, hogy a jó öreg matrózcsíkokat választanám. Letisztult, elegáns és lezser egyszerre, plusz soha nem megy ki a divatból. Így mindegy hogy a Balaton közepén vitorlázól, vagy esetleg a tengerparti vacsorára készülsz ezzel a mintával nem lőhetsz mellé. Fontos azonban figyelni a mértékre, mivel a matrózcsík is a “kevesebb, néha több’ kategóriába tartozik. Így elég ha csak egy-két ruhadarabunk pompázik csíkokban, a többi maradjon egyszerű, egyszínű, és mintna nélküli. Emellett pedig figyeljünk a megfelelő csíkok kiválasztására is, hiszen egy rosszul megválasztott darab még a legvékonyabb lányoknál is teltebb megjelenést eredémyezhet. 

 

Én a Balatoni látogatásomhoz egy egyszerű, sötétkék-matrózcsík összeállítást választottam. Ahol a csíkok csak a cípőn és a táskán dominálnak, amit az egyszerű nadrág és felső jól ellensúlyoz. 


 

If I have to choose only one pattern for the waterfront I would definitely pick the good old navy stripes. Clean, elegant and casual at the same time, plus it never gets out of style. In this way, either you sail in the middle of lake Balaton or go to a dinner at the seaside, this pattern is your perfect choice. However, you should be moderate, as too many navy stripes can easily get too much. Therefore, it is enough if only one or two of your clothes is striped, while the others are simple and unicoloured. Furthermore, you should extra take care when you choose a navy striped thing, as you can easily look rotund in a wrong piece. 

 

I picked a simple, dark blue/navy striped outfit for my lake Balaton visit. The shoes and the bag are striped, which is compensated by the only blue trousers and shirt. 

 

 

 

 

 

 

Cipő/Shoes: Toms

Nadrág/Trousers: Pull&Bear

Felső/Shirt: Hollister

Farmerkabát/Denim jacket: Zara

Napszemüveg/Sunglasses: RayBan 

Táska/Bag: Michael Kors

 

 

 

Love, 

 

@florabrestyanszki

Kapcsolódó cikkek

Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23
Look #32: Total Black
Look #32: Total Black
2016-03-10