Open Menu
LFW Spring 2017: Runway

2016-09-22

LFW Spring 2017: Runway

Már javában tart a divat szempontból egyik legizgalmasabb hónapja az évnek, az őszi fashion month. Ilyenkor sorra követik egymást a divathetek a világ minden táján, ahol minden divattervező bemutatja a következő kollekcióját. Mivel a fashion month pontosan egy ciklussal van előrébb a valós időszámításnál, így most már a 2017-es tavaszi/nyári kollekciókat csodálhatjuk meg. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy egy fashion week egyáltalán nem csak a bemutatott ruhadarabokról szól. Mindenki ott van, aki számít: legyen szó a színfalak mögött irányító divattervezőkről, a kifutón felvonuló szuper modellekről, vagy az első sorokban ülő világsztárokról. És persze nem szabad feledkezni arról sem, hogy ilyenkor az adott város utcái is kifutókká változnak és az ott uralkodó street style legalább annyira lesz meghatározója a következő évi divatnak, mint a zárt ajtók mögött bemutatott kollekciók. 

 

Véget ért a második, angol állomása is ennek az izgalmas időszaknak, a London Fashion Week. A LFW sokkal elvontabb, kompromitálóbb vonalat képvisel,mint többi fashion week-estestévre, sokszor az adott ruhadarabokat nem is feltétlenül az utca emberének tervezik. Ennek következtében sokszor szaladt fel a szemöldököm egy-két bemutatót nézegetve. Természetesen, ettől függetlenül itt is volt jó pár jól sikerült kollekció. Összegyűjtöttem a 10 kedvemceimet.


 

On of most excited months of the entire year, -at least regarding fashion- the fall fashion month is now on. Fashion weeks followed by fashion weeks taking place around the whole world. All the fashion designers present their brand new collection. As the fashion month is exactly one term before the real time,the Spring/Summer 2017 collections are introduced now. Although we cannot forget the fact, that fashion weeks isn’t only about the new clothes. Everyone who matters is there: designers behind the scenes, super models on the runway and celebrities in the front row. Also, the streets of the given city are also functioning as runways, since the street style there is just as much important as the fashion shows of the new collections behind closed doors.

 

The second, English station of this exciting month has just ended: the London Fashion Week. LFW is much more alternative and compromised than its fashion week siblings, many of the clothes not even designed for ordinary people. Therefore I was shocked many time while watching the different shows. However, there were many many beautiful collection as well. Here are my 10 favourites.

 

1. HUISHAN  ZHANG

 

2. JASPER CONRAN

 

3.INIFD-LST LONDON

 

4. ANTONIO BERARDI

 

5. TOPSHOP  UNIQUE

 

6. TEMPERLY LONDON

 

7. JULIEN MACDONALD

 

8. BARRUS

 

9. MULBERRY

 

10. TEATUM JONES

 

love, 

@florabrestyanszki

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16
NYFW Spring 2017: Runway I.
NYFW Spring 2017: Runway I.
2016-09-15