Open Menu
Leave your hat on!

Leave your hat on!

Öröm látni, hogy itthon egyre több embert fertőz meg a "kalapmánia". Ezért elsősorban hatalmas köszönet azoknak a nemzetközi divatbloggereknek, akik megmutatták, hogy ez a kiegészítő több "egy vasárnapi, templomba járos" viseletnél. Másodsorban örök hála azoknak, akik semmibe vették a fura pillantásokat és ebben a darabban jártak-keltek városszerte, így terjesztve az igét. Ehhez csupán ennyit tennék hozzá: Keep doing and leave your hat on!

 

Bevallom, mostanság az én fejemre kevesebbszer került fel ez a kiegészítő, mégis az egyik kedvencem darabomnak számít, amit semmi pénzért nem adnék ki a karmaim közül. A vicces az egészben az, hogy kerek 700 forintért sikerült megkaparintanom egy Fővám térhez közeli üzletben, ahova még tavaly, óra helyett tértem be... Az utóbbira nem vagyok büszke, a kalapra viszont annál inkább. Olyannyira, hogy utólag egyfajta isteni jelnek vettem a dolgot - pedig csak piszok nagy mázlim volt.

Ez a darab nálam elsősorban azokon napokon jön szóba, amikor még Hajas László sem tudna mit kezdeni a makacs hajtincseimmel. Ezt szorosan követi az a tény, hogy a legegyszerűbb farmer-póló összeállítást is képes feldobni és még különlegesebbé tenni. Ha valakinek még egy érvre lenne szüksége, szóljon mellette az, hogy bármihez jól áll: szoknyához, nadrághoz, de mini- és maxiruhához is. Igazából teljesen mindegy, a lényeg hogy a választott ruhadarabok megfelelően harmonizáljanak a kalap stílusával.

De ha valaki szereti a kicsit vagányabb összeálíltásokat, annak érdemes rockosabb hatású darabokkal kisérletezni: oversized/feliratos/rock bandás póló szakadt minisorttal vagy épp egy testhez simuló nadrággal. Egy ilyen összeállításban bátran végig lehet tombolni a vadabb péntek estéket és a fesztiválszezont is.

Just leave your HAT on! ;)

Csóközön!

Instagram // Tumblr

Képek: pinterest.com

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10