Open Menu
Kötelező cipők a szezonra - Tavaszi kiadás

2015-03-24

Kötelező cipők a szezonra - Tavaszi kiadás

Végre eláshatjuk a szekrény mélyére azokat a nyakig érő csizmákat, amik a téli időszakban biztos védelmet nyújtottak eső/hó/latyak ellen és előbányászhatjuk a vékonyabb tavaszi cipőket! Mutatjuk, nekünk mik a kedvenceink ezek közül: 

 

1. Cut out ankle boots

Számomra ez az abszolútt favorit. Enélkül nincs se tavasz, se ősz, de még nyár sem! Ráadásul mindenhez jól áll (tapasztalat, nem ígéret): szoknyához, szűk farmerhez, de bőrhatású leggingshez is!

 

 

2. Sportcipő

Tavaly óta #musthave darabnak számítanak – ennek rendje és módja szerint a legtöbb fashionista szekrényében tuti megtalálható legalább egy darab. Én még a kísérleti fázisban tartok, és egyelőre csak az edzőterembe menet/ jövet kaptam magamra... A tavasz végére talán elérem a "haladó szintet" és kipróbálom, milyen a sportos lábbeli szoknyával viselve!

 

 

3. Slip-On

Valaki imádja, valaki utálja, és van, akit totálisan hidegen hagy. Én teljes mértékben megbarátkoztam ezzel a darabbal, sőt, egy fekete-fehér példány nyár vége óta ott lapul a szekrényem mélyén arra várva mikor teszem ki végre a "napfényre".

 

 

4. "Derby"

Nem, nemcsak a férfiak veheteik fel ezeket a cipőket! A fűzős, maszkulin hatású lábbelik léteznek női változatban is, ráadásul a megfelelő ruhákkal kombinálva nem is tűnik olyan fiúsnak!

 

 

5. Loafers

A balerina cipőkhöz hasonlító darabok rengeteg stílusban léteznek, a vadócabbtól egészen a letisztult példányokig. Ha valaki nem elégszik meg az egyszerű feketével, válasszon kövekkel vagy más "finomsággal" díszített lábbelit!

 

Ti mire szavaztok? 

Csóközön! kiss

A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10