Open Menu
Csak stílusosan: Két keréken a városban

Csak stílusosan: Két keréken a városban

Miután eldöntöttük melyik ruhadarabot kapjuk magunkra és a haj, illetve smink is kész, nincs más hátra, mint elindulni és belevágni egy újabb napba. Gondolom a reggeli rután nemcsak nálam, de másnál is több időbe telik, mint amennyit rászán, így szinte garantált, hogy késve indulunk el otthonról - a dugóban való várakozásról vagy a maratoni futót megszégyenítő sprintről a tömegközlekedési eszköz után nem is beszélve! 

A tavasz és a jó idő beköszöntével érdemes átgondolni, hogy hogyan jutunk el A-ból B pontba. Ahelyett hogy a kocsiban egyedül üldögélnénk, vagy egy buszon zötykölődnénk, inkább pattanjunk fel a klasszikusnak számító "drót szamárra". Az elmúlt években megsokszorozódott a kerékpár használata a fővárosban - ez elsősorban a 200 kilométernyi bicikliút kialakításának köszönhető. Ezzel az eszközzel nemcsak gyorsabban és nagyobb forgalmi akadály nélkül közlekedhetünk, de testmozgást is végzünk - így ha egy sűrű napon nincs időnk elmenni az edzőteremig, bőven megteszi ha biciklire pattanunk. Ráadásul az utóbbi időben a kétkerekű használata annyira divatos lett, hogy a stílusos megjelenés egyik kötelező elemévé vált! 

Nézzük, hogyan érkeznek meg stílusosan - akár magas sarkú cipőben tekerve - a világ divatfővárosaiban!

Nincs otthon biciklid vagy hezitálsz a megvételén? Semmi gond, ugyanis számos biciklikölcsönzőt találsz a városban! Összegyűjtöttünk pár kölcsönzőt, amik között tudtok válogatni. A számozás nem sorrendet takar, mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk!

1. BestBikeRental

    Cím: 1071 Budapest Dózsa György út 80.

2. BudapestBike

    Cím: 1077 Budapest Wesselényi utca 13.

3. Óbuda kerékpárkölcsönző

    Cím: 1033 Budapest Laktanya utca 1/B

4. Yellow Zebra

    Cím: 1065 Budapest Lázár utca 16.

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10