Open Menu
Keep warm!

2014-11-04

Keep warm!

Keep warm! – ezzel a jelmondattal kezdtem neki a cikknek és gondolkoztam el azon, mi az egyik legfontosabb és legnélkülözhetetlenebb ruhadarabunk ebben a hideg időben. Arra jutottam, hogy ebben a szeszélyes, őszi időjárásban mindenkinek elkél egy kötött pulcsi: gyors, egyszerű és meleg megoldást nyújthat, ahogy csökkennek a Celsiusok.

Ideje elhessegetni azt a gondolatot, hogy nagymamás külsőt kölcsönöz a viselőjének. Bár nem egy sokat mutató darab, de hűvös időben nem pont ez az elsődleges cél. A legtöbb high street fashion boltban most rengeteg színben, fazonban és hosszúságban megtalálod. Színek terén az idei kedvencem a szürke különböző árnyalatai és a mustársárga. Fontos a hosszúsága is: nagyon dögös daraboknak tartom azokat a pulcsikat, amik legalább térdig vagy még tovább érnek. Megfelelő kiegészítőkkel párosítva - mint a kalapok, ékszerek vagy sálak - tökéletes outfitet készíthettek.

Ne csak nadrággal kombináld. Használ ki, hogy egyelőre nem kell a mínuszokkal küzdened! Válassz hozzá dögös harisnyát, szoknyát és egy bakancsot! 

L,

INSTAGRAM //TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10