Open Menu
Keep it simple, but not too simple

2014-05-17

Keep it simple, but not too simple

Vannak napok, amikor nincs kedvem a feltűnő darabokhoz, ezért inkább maradok a jól bevált „egyszerű, de nagyszerű” megoldásnál. Ám amikor a tükörbe nézek, elbizonytalanodok, hogy nem vettem-e túl casualra a dolgot? Ilyenkor jön a B verzió: magamra kapok valami extrémebb kiegészítőt, ami megadja azt a bizonyos pluszt az összeállításnak. Most ezeket a trükköket gyűjtöttem össze nektek egy kalap alá. 

 

Statement nyakláncok

Újabban odavagyok az úgynevezett statement nyakláncokért. Igazság szerint fogalmam sincs, hogy magyarul mi lenne a legjobb szó rá, így inkább maradok az angol változatnál. Egy ilyen darabot remekül be lehet építeni a hétköznapokba. Például egy szimpla felső + szakadt farmer kombóval nem lőhetünk mellé, de az egyszínű ruhákhoz és szoknyákhoz is remekül passzol.

Kiegészítő kiegészítő hátán

Ha épp nincs a birtokunkban egy ilyen hatalmas nyaklánc, akkor kezdjük el egymásra halmozni azt, ami van! A kiegészítőkkel kapcsolatban pont az a legjobb, hogy bátran lehet velük kísérletezni és mixelni őket. Egyedül a stílusra, illetve a színek harmóniájára kell odafigyelni.  

Füldísz

A kiegészítőknél maradva egy extrémebb füldísz is remekül képes megadni azt a bizonyos pluszt az összeállításnak, amire ilyen esetekben szükség van. Válasszunk egy nagyobb, feltűnőbb darabot!

Kalap

Tavaly óta a kalap szerves része a ruhatáramnak. Bármilyen outfitet képes feldobni, és hál’ istennek nem kell olyan gondosan odafigyelni arra sem, hogy a hozzá passzintott felső vagy szoknya kizárólag basic darab legyen. Bátran lehet játszani a merészebb kombinációkkal is!

Extrém napszemüvegek

Egy extrémebb napszemüveg csodákra képes. Nekem is van egy macskás jellegű, amit még a hétköznapokon is bármikor magamra kaphatok. A közelgő fesztiválszezon tükrében szerezzünk be egy virágokkal díszített, szív alakú vagy színesebb darabot, nem fogjuk megbánni!

Remélem sikerült iheletet merítenetek!

Csóközön! 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10