Open Menu
Karácsonyi varázslat az otthonodban

2016-12-18

Karácsonyi varázslat az otthonodban

Már csak pár éjszakát kell aludnunk és az év egyik legszebb ünnepére ébredünk, a Karácsonyra. Vannak, akik szinte az utolsó pillanatban és vannak azok, akik már az ősz kezdetén ünnepi lázban égnek. Igen, én is az utóbbi típusba tartozom. Mit is jelent ez számomra pontosan? Gyertyákkal és égősorokkal fokozom a hangulatot, kiválasztom a kedvenc sütemény receptjeimet - beszerzem a hozzávalókat és napokat töltök a sütő közelében, számba veszem kit, s mivel szeretném meglepni és természetesen a kedvenc karácsonyi filmjeim, zenéim sem maradhatnak el. Egyszóval tervezgetek és megvalósítok!

Ennek fényében számos ötletet hoztam azoknak, akik még nem kezdtek neki vagy akiknek nincs ötletük vagy idejük a karácsonyi hangulat megalkotásához.

A gyertyák és annak melegséget adó fénye egy lakásból sem hiányozhat. Egy gyönyörű és ízlésesen megválasztott gyertyatartó még különlegesebbé teheti a hangulatot. Illetve, nem csak a hangulat fényét emeli, de a lakás dísze is egyben.

 

Más módja is van a gyertyák elhelyezésére. A gyertyatartók mellett a lámpások is nagyon kedvenceim.

Aki a romantikus, sejtelmesebb megvilágítást kedveli, azoknak a mécseseket és hozzájuk illő tartókat ajánlom.

Ha ünnepi díszkivilágításban úszik már a lakás, akkor ideje a ínycsiklandó illatokról is gondoskodni. Amennyire szeretek tüsténkedni a konyhában, jó magam kevésbé vagyok édesszájú. Ezért inkább a rokonság ízlelőbimbóit szoktam meglepni csodás falatokkal. Ha már a órákat pepcselek, hogy az ízük mellett a kinézetük is gusztusos legyen, nem elhanyagolható, hogy miben tálalom ezeket.

 

A képeken szereplő termékeket a Nostalgia Shopban Ti is megvásárolhatjátok. Tudj meg többet vagy látogass el hozzájuk személyesen:

Nostalgia Shop weboldal

Nostalgia Shop Facebook

Max City Lakberendezési Áruház (1. emelet, 123-as üzlet)

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A (M1 mellett)

 

Kapcsolódó cikkek

Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23
Best of Budapest: Ice Cream I.
Best of Budapest: Ice Cream I.
2016-08-29