Open Menu
Kacsaláz!

2014-06-07

Kacsaláz!

London, Szingapúr és Taiwan után hazánk fővárosát is meghódítja a kacsaláz! Még nem hallottál róla? 

A Kacsafutam: verseny, roadshow és külön kiemelném a jótékonyságot is! A futam augusztus 31.-én kerül megrendezésre Budapesten a Margit híd és a Batthyányi tér között. Ha szeretnél részt venni rajta, akkor nincs más dolgod, mint augusztus 29.-ig ellátogatni a WestEnd City Center I. emeletére (H&M mellett) és beszerezned a saját kacsád. Egy-egy gumikacsa megvásárlása esetén támogatod az UNICEF-et. 

Tehát augusztus 31.-én több ezer másik kacsával versenyezhet a sajátod. Az első "bekacsázó" fődíja nagyon kecsegtető ugyanis egy új autóval lesz gazdagabb, de a második befutónak is lesz hol kipihennie a futam izgalmát, ugyanis egy két fős Balira szóló utazást nyerhet. A többi kacsa tulajdonosnak sem kell aggódni, mert még szuper ajandékok várnak rájuk a feledhetetlen élmény mellett.

Csütörtökön az a megtiszteltetést ért minket, hogy a Kacsafutam és a Pizza Forte jóvóltából egy Kacsafutamos pizzát kaptunk ebédre! Mikor kinyitottuk a pizzás dobozt azonnal sutba vágtuk a 'hot summer body project'-et! Köszönjük szépen mégegyszer!

 

Mi már nagyon kiváncsian várjuk a Fashion&Sweets-es kacsánk megmérettetését augusztusban! Addig is még több infót ITT találtok és kövessétek a rendezvényt Facebook-on és Instagram-on egyaránt! Stay tuned!

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16