Open Menu
Kettős játszma - Ju Ninelle S/S '15

2015-05-06

Kettős játszma - Ju Ninelle S/S '15

Bolondulok az olyan ruhadarabokért, amikben mesterien ötvöznek két – egymással ellentétes – stílust. Ezek után nem volt meglepő, hogy a Ju Ninelle tervezője, Gyenge Anna új kollekciójával ismeretlenül is megvesz magának. Méghozzá kilóra.

 

A VIKA névre keresztelt kollekció olyan, mintha két személyiséggel rendelkezne. (1.) A lágy színek és fodrok miatt elsőre egy bájos, romantikus nő képe jelenik meg, (2.) de amint hátat fordít megmutatja – igazi?  dögös énjét is.

 

 

Anna a tavaszi-nyári kollekció elkészítéséhez – a szezonhoz hűen – az inspirációt a természetből, a mérhetetlen kalandvágyból és szabadságból merítette. Ez erősen visszatükröződik az olyan színek használatában, mint a vörös, a narancssárga, a halványkék vagy a mélyzöld, a pillangó motívum pedig több ruhadarab esetében is alapvető elemnek számít.

 

 

Kiemelkedő és izgalmas darabnak számít a VIKA táska. Lecsatolható láncainak és mágneses felületének köszönhetően összesen háromféleképpen hordható, csak ki kell választani az alkalomhoz és kedvünkhöz leginkább passzoló alternatívát. Opciók:

  1. 1. Sikkes hátitáska

  2. 2. Dögös válltáska

  3. 3. Clutch

 

 

Fontos szerep jut az ékszereknek is. Ezen a területen a matrjoska baba lett a Ju Ninelle egyik fő szimbóluma, a tervező szerint ugyanis ezzel lehet a legjobban kifejezni a női lélekre oly jellemző sokrétegűséget.

 

 

A dizájner nagy hangsúlyt fektetett a könnyen variálhatóságra, ezért minden darabot úgy tervezett meg, hogy azok tökéletes harmóniában álljanak egymással – így bárhova is szeretnénk menni, lehetőség van rá, hogy tetőtől talpig Ju Ninelle ruhákat viseljünk.  

 

 

Fotó: Liziczai Réka

Concept&Styling: Stein Barbara és Ivanyiv Krisztina

Smink: Schneider Anna 

Haj: Szabó Mazsola 

Modell: Kira / Visage Management 

Helyszín: Grandio Jungle Bar & Grill

Website / Facebook / Instagram

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16