Open Menu
Inspirational (but not mainstream) bloggers I.

2016-02-04

Inspirational (but not mainstream) bloggers I.

2016-ban divatblogot indítani vagy követni nagyjából annyi szenzációval jár, mint minden reggel zoknit cserélni. Mindenestre vannak akik igen lelkesen csinálják azt, amit. Sőt, a végeredmény sokszor inspiratívabb, egyedibb vagy figyelemreméltóbb számomra, mint az unásig ismételt "celeb bloggerek". Ebben a sorozatban most őket gyűjtöm össze, hátha másokat is annyira megfognak a munkáikkal, mint engem. Íme az első adag! 

//

Having or reading a fashion blog in 2016 is just as extraordinary as putting on clothes in the morning. Fortunately, there are still bloggers out there who do with passion. Moreover, some of them are much more inspiring, unique and noticable than the 'celeb bloggers'. In this series, I'm going to present my favourites. I hope they're just as inspiring to you as they're to me. Here are the first 5. 


 

@Carmen Hamilton – The Chronicles of Her

 

Laza, nemtörődöm, mégis sikkes és elegáns. Az pedig figyelemre méltó, hogy a kisebb idomok ellenére is képes bebizonyítani, hogy egy nő így is szexi – de még mennyire! Amúgy is, az adottságai miatt senkinek nem kellenne rosszul éreznie vagy szégyellnie magát.

//

Casual, negligent and stylish elegant at the same time. Beside that she is the proof that a woman with smaller breast can be sexy- sure enough! 

 

 

@Sara Escudero – Collage Vintage

 

A spanyol dinamizmus remekül visszatükröződik képein. Instagramján vagy weboldalán végigpörgetve nincs egy olyan "caption" sem, ami unalmasnak vagy túl műnek hatna, tele van élettel és mozgással. Imádom.

//

It's easy to see the Spanish spirit and dynamics in her photos. It's never boring of false, but vital and stirring. Love it! 

 

 

@Beatrice Gutu – The Fashion Cuisine

 

A lány a szomszédból effekt abszolút érvényes rá, a stílusa pedig a letisztult minimalizmus és a bohém vintage feeling között egyensúlyozik úgy, hogy a végeredmény egy picit sem erőltetett. A napszemüvegeiért, kalapjaiért és táskáiért pedig ölni tudnék... 

//

The girl from your neighbourhood. There is a balance between clear-out minimalism and bohemia vintage feeling in her style. And the result is always remains natural. I would also kill for her sunglasses, her hats and bags. 

 

 

@Zanita Whittington – Zanita Who

 

A modellből lett blogger természetes bájával és egyedi szettjeivel tűnik ki a tömegből. Engem mégis azzal vett le a lábamról hogy képes smink és belőtt haj nélkül is a nagyérdemű (=Instagram) előtt mutatkozni vagy Youtube videókat készíteni a több százezres közönség számára. A Photoshop "szépségek" mellett ez nagyjából olyan, mint vizet találni a sivatag közepén.

//

The once-was-model blogger stands out from the crowed with her natural charm and with there unique outfits. What's more, she is brace enough to post pictures on Instagram and videos on Youtube without makeup pr perfect hair. It's like an oasis in the deserts of 'photoshop beauties'. 

 

 

@Margaret Zhang – Shine by three

 

Mindig becsülendő, ha valaki több lábon állva próbál meg érvényesülni a szakmában. Ez abszolút igaz Margaretre. Stylistként és bloggerként sem utolsó, nálam mégis a fotós tevékenységei viszik a prímet. Mindenkinek ajánlom, aki imádja a művészi pontossággal beállított, ám hangulatos divatképeket. 

//

Margaret is remarkable as she's is a stylist, blogger and photographer at the same time. I love her latter activity the most. I would reccomend everybody who loves the precisely composed but intimate fashion pictures. 

 

Csóközön // Kisses kiss

@annaremzso

Képek // Photos: Instagram

English: Flóra Brestyánszki

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10