Open Menu
How to hide your hair when it's not pretty at all

2015-10-23

How to hide your hair when it's not pretty at all

A túl sok teendő és ügyintéznivaló miatt megesik, hogy nem sikerül időben elszaladnom a fodrászhoz festetni vagy reggel nem jut idő a hajmosásra. - Én is emberből vagyok, no. - Az ilyen krízishelyzetek azonban remek lehetőséget nyújtanak a kreativitásom megélésére. Íme három korszakalkotó #vagysem ötlet a szépségbaki elpalástolására! 

//

Sometimes I am so busy and I don't have enough time to dye my hair or wash it at the morning. - I am just a human like everybody else - At least, these crisis help me to increase my creative site, so I can come up some unique #ornot ideas to hide my "beauty problem"! 

 


 

1. Keep your hat on

 

Jobb is, ha a kalapot jól ráhúzzuk a fejünk tetejére, különben a szél lekapja és mindenki látni fogja, hogy még véletlenül sem azért vettük fel, hogy menőzzünk vele... Tréfát félretéve, ez az egyik legjobb módja annak, hogy eltakarjuk a kínos szépségbakit, ráadásul az utóbbi évek hype-jának köszönhetően már senki nem fog furcsán nézni, ha reggel fejfedőben rohanunk munkába.

//

It is better if you keep your hat on or everybody will see you don't wear it because it is just cool... Anyway, this is the best way to hide your beauty problem and don't worry, thanks to the hype nobody will look at you with a weird face if you are going to work in a hat. 

 

 

2. Scarf your head

 

Az elfedés egyik legjobb módja, ha felhívjuk rá a figyelmet! S tényleg: egy közepes méretű kendőt a kobakunk köré csavarva ugyanis biztos nem maradunk észrevétlenek - a szépségbaki viszont igen. 

//

If you want to hide something, show it! This trick is actually working: twist a scarf around your head and you won't be invisible - but your "beauty problem" will be. 

 

 

3. HEADband

 

Hasonló szisztéma alapján működnek a fejpántok is, annyi különbséggel, hogy vékonyabbak - sebaj, így több lehetőség marad a variálásra! Gyermekien bájos, játékos összhatást érhetünk el masnira kötött változatokkal, a hosszú tincsekbe belefont verziókkal pedig remekül vegyíthetjük egymással a romantikus és bohém stílust. 

//

Headbands are similar than headscarves, the only difference between them is the headbans are a little bit thinner - but it is more an advantage than a disadvantage. The best part is that you can tie it in several styles: for example a bow in your hair looks charming, but you can try to "put" in your braid as well - this is the perfect mix of the romantic and boho style. 

 

 

Ui.: Természetesen ezek a megoldások nem minden helyzetben állják meg a helyüket, de mentsvárat jelenthetnek addig, míg sikerül kiküszöbölni a problémát wink

//

PS.: Remember, these solutions are not good for every occassion, but they can help you out for a couple of days wink

 


Csóközön // Kisses kiss

@annaremzso

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27