Open Menu
Hétvégére egy Vuitton?

Hétvégére egy Vuitton?

Minden nő szereti a ruháját csak egyszer kétszer magára ölteni, mindig újabb és újabb outfittekben megjelenni és a hab a torta tetején az lenne, ha ez mind designer darab lenne. Ugyanez vonatkozik a kiegészítőkre is, jelen esetben a táskákra. Külföldön ezt már orvosolták és most már hazánkban is! Miről is van szó?

Szeretnél egy designer táskával végig lejteni Budapest utcáin, de éppen nincsenek rá százezreid? Most megteheted szűkösebb büdzséből is! Külföldön már régóta nagy népszerűségnek örvend ez a szolgáltatás és most hazánkban is elérhetővé vált. A LUXYOU - táska kölcsönző vállakozás Izmindi Teodóra nevéhez fűződik itthon, akit egy amerikai utazás ihletett meg a biznisz elindításához.

A kölcsönzés rettentő egyszerű. Kiválasztod a megtetszett designer táskát, majd a boltban átveszedet és miután letelt a kölcsönzési idő, vérző szívvel, de vissza kell vinned a boltba. Akár már 10-60 ezer forint között a birtokosa lehetsz pár hétre egy Burberrynek. A céf egyelőre négy nagy közismert márkával dolgozik: Louis Vuitton, Burberry, Gucci és Furla. A táskák választéka egyre bővül és akár már egy Louis Vuitton Pegase bőrönddel is végiglejthetsz a repülőtéren a hétvégi kiruccanás alkalmával. Nagyon jó lehetőségnek tartom, ha egy színvonalasabb eseményre, esküvőre egy elegáns ruha mellé hasonló szinvonalú táskát szeretnél.

A táskák után, még a tervek között szerepel újabb termékek beszerzése is. Mi már kiváncsian várjuk!

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16