Open Menu
Hair inspo for New Year's Eve

2015-12-27

Hair inspo for New Year's Eve

A szilvesztert olyan felhajtás veszi körül, mintha nem az év, hanem életünk utolsó partijára készülnénk. Pedig ez is csak egy buli, csupán dupla annyiba kerül minden és tripla annyi ember vesz körül. Ennek ellenére jó alkalom arra, hogy a szokásosnál egy hangyányival jobban kicsípjük magunkat vagy olyan kiegészítőket dobjuk fel a parti szettet, amit egy szimpla péntek estén nem feltétlenül tennénk meg.

//

We make a big deal about New Year's Eve. It is actually just a party with too much people and of course, with really high prices. Anyway, it is a good opportunity to dress up and use accessories that usually you don't wear on a Friday night. 


 

Leheletnyi csillogás // Little glam

 

Az év utolsó estéjén belefér némi csillogás – a fejtetőn is. Pántokkal, apró díszekkel vagy csatokkal egy laza konty vagy hullám mindig jobban fest.

//

The last night of the year you will need a little glam - even in your hair. A low bun or wavy hair always look prettier with crystal headbands or barettes.  

 

 

Menő masni // Cool bow

 

Bármelyik frizura megbolondítható egy apró (vagy hatalmas) masnival. A legjobb, hogy bármilyen jobb minőségű szalagból faraghatunk "átmeneti kiegészítőt". Én rendszerint a goodie bagek fülét alakítom át pofás masnivá. #éljenazújrahasznosítás.

//

If you need a little extra, put a bow in your hair! The best thing in this accessory that you can make it from a simple ribbon, you don't need to buy a new one from the stores. I usually cut the goodie bag's "ears" and use like a bow. #recyclingisgood

 

 

Téli virágok // Winter's flowers

 

A virágos kiegészítők nem csak a fesztiválszezon ideje alatt számítanak menőnek – télen, az évszaknak megfelelő "gyomokkal" is különlegesebbé tehetjük a frizuránkat. 

//

Wear flower accessories during winter as well - with some seasonal flowers you can make your hair more special than ever. 

 

 

Fonott konty // Crown braid

 

Fonattal megbolondított konty egyszerre kifinomult és bohém, ráadásul feltűzött hajjal az egész estés (asztalon) táncolás is jobban megy – igaz, az utóbbi kívülről már kevésbé tűnik elegánsnak, belülről viszont annál nagyobb móka 25 év alatt...

//

The crown braid looks bohemian and stylish at the same time, plus it is really practical if you want to dance on the table all night long - okey, it is not the most elegant thing to do if you are over 25...

 

 

Csóközön kiss

@annaremzso

 

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
How to hide your hair when it's not pretty at all
How to hide your hair when it's not pretty at all
2015-10-23