Open Menu
Gyorstalpaló a tavaszi - nyári szezonra

Gyorstalpaló a tavaszi - nyári szezonra

Minden új szezon előtt tanácstalanul állunk a szekrényünk előtt, bújjuk a magazinokat és street style képeket nézünk, hogy megtudjuk, mik lesznek az új ’must have’ darabok. Vajon mi az, ami túlélte a hideg telet és újra divatban lesz a melegebb hónapokban is? Most csináltunk nektek egy gyors összefoglalót, amiben tetőtől talpig sorra vettünk minden olyan darabot, amit idén érdemes lesz beszerezned!

Backpack

Utoljára talán az általános iskolában hordtam, bár Anyukám nem épp egy klasszikus Chanel változatot rakott reggelente a hátamra. Lehet pont ezért nem kedveltem meg az ilyen típusú táskákat, de most teszek egy próbát! A pink Stelly McCartney hatalmas favourite!

Bucket bag

Az eredetileg Alexander Wang által tervezett ’batyu’ gyorsan berobbant és most már több tervező változatát is megtaláljátok. Nyárra abszolút kedvenc lesz.

 

City bag

Vagyis a kisebb típusú oldaltáska, ami tökéletes társad lehet a hétköznapokra vagy épp a fesztiválokra is! Jó hír, hogy a szegecseket lecserélték a láncokra.

Crop top

Tavaly nyáron jöttek a divatba, de még mindig szuper coolnak számítanak, és ez a nyár sem fog eltelni nélkülük. Tipp: Ha valaki ódzkodik a crop toptól, mert nincs megelégedve a hasával, akkor válasszon megfelelő derekú nadrágot hozzá!

Csíkos ruhák

Nagy örömömre! Végre egy olyan szezon, amikor a nagy divatházak és az őket szolgáló, mindenki számára elérhető márkák a fáradt kék és a fehér kombinációt lecserélték a feketére!

Printed dress

Idén a virágmintástól kezdve, az absztrakton át az állatmintásokig minden belefér.

Boyfriend jeans

Szezonok óta hódít ez a darab. Ha eddig még nem szerezted be vagy csented el a bátyádtól/ barátodtól, akkor épp itt az ideje!

Szoknya

Hölgyeim, el a maxi szoknyákkal, és elő a lábakkal! Idén a maxi darabokat elhagyjuk, helyette a mini, illetve a midi változatok fognak hódítani. 

Biker jacket

A fekete színű bőrkabátok maradtak, idén viszont megjelentek pasztellszínekben is.

Fabric coat

Egy elegáns szövetkabát a jó ruhatár feltétlen alapkövetelénye! Kombinálhatjuk elegáns darabokkal, de ugyanúgy megállja a helyét egy sportcipővel és boyfriend típusú nadrággal is.

Slip-on sneakers

Avril Lavigne biztos örül, így közel a harmadik X-hez, hogy legálisan hordhatja a slip-onokat. Őszintén, először óckodtam tőlük, de most már egyre jobban tetszenek. Jól mennek a boyfriend stílusú nadrágokhoz vagy épp skinny jeans és oversized felsők kombinációjához is.

Wide heels sandals

Személy szerint nekem túl sok egyszerre a vastag sarkok és a nagy csattok kombinációja, néha megspékelve eszeveszett platformmal. 

Pointed toe heels

Sokkal nőiesebb a vonalvezetésük, mint az előző típusú wide heels szandáloknak. A vékony magas sarok és a hegyes orra a cipőnek garantáltan szexi megjelenést fog majd adni!

Kalapok

A tavasz nélkülözhetetlen kiegészítője. Minél nagyobb a karimája annál jobb, persze azért nem árt kilátni belőle. A hétköznapokon tökéletesen tudod kombinálni egy hatalmas szemüveggel és egy ballonkabáttal. 

Nyakláncok

Ha már szóba kerültek a kiegészítők, akkor a hangsúlyos nyakláncokról se feledkezzünk meg. Virágos vagy köves?! Minél nagyobb, annál jobb! Egy egyszerű összeállítást is különlegessé varázsolhatsz velük.

 

Nektek melyik a kedvenc darabotok ebben a szezonban?

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10