Open Menu
GAS Jeans bemutató

2014-11-24

GAS Jeans bemutató

Még tartozunk nektek egy élménybeszámolóval, amit technikai problémák miatt sajnos nem olvashattatok időben. De visszatértünk, és újult erővel folytatjuk ott, ahol abbahagytunk. Kezdjük a hetet a múlt héten megrendezett Gas Jeans 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatójával!

Kedd este a belváros szívében található Brody Studióba igyekeztünk. Már akkor rettentő kíváncsi voltam a helyszínre, ugyanis egy-egy rendezvény kapcsán korábban több képet is láttam a belső dizájnról. A stúdiót egy régi polgári házban alakították ki – megmondom őszintén, Annával el is sétáltunk volna mellette, ha nem tudjuk a házszámot... De amint beléptünk, egy másik világba csöppentünk: sejtelmesen megvilágított, rusztikus tér tárult elénk, aminek a középpontjában az új kollekció darabjait akasztották fel egy-egy állványra.

  

A szervezők, a kollekció főbb vonalait, illetve befolyásoló hatásait bemutató prezentációval indították a rendezvényt. Később a ruhadarabokat szerencsére nemcsak a kivetítőn, de egy rendhagyó divatbemutatónak köszönhetően, a modelleken is megcsodálhattuk: a lenge, harsány színekkel és mintákkal díszített holmik láttán – még ha csak képzeletben is – de sikerült elrepíteni egy melegebb éghajlatra. Így a szőrmekabátomban ücsörögve szívbemarkoló érzés volt ráeszmélni, hogy csak november közepe van, és jó pár fagyos nap, illetve hónap vár rám, mire újból lezser ruhákat kaphatok magamra.

  

  

 

Ezúttal is köszönjük a meghívást!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16