Open Menu
Fur from head to toe

2015-12-01

Fur from head to toe

Véleményem szerint, sokan vagyunk úgy, - köztük én is - hogy legszívesebben már szeptember végén kötött pulóverekbe, meleg kabátokba, hatalmas sálakba burkolózva indulnánk el reggelente. Hetekkel később hiába a csontig hatoló hideg, nem szeretek rétegesen öltözködni, jobban preferálom, ha kevesebb, de annál melegebb holmit öltök magamra.

A tökéletes megoldás számomra a szőrme! Kis túlzás nélkül már a fejünk búbjától a lábunkig meleg szőrme darabokban várhatjuk az időjárás enyhülését.

Lépjünk túl a feliratos sapkákon. Őszintén szólva, senkit nem érdekel, hogy a sapkádon keresztül kommunikálod a világnak, hogy mennyire hiányzik egy bögre koffein vagy épp ma "rossz haj napod" van. Sokkal sikkesebb és nőiesebb egy kalap vagy kötött sapka viselése. Ezek közül is a non plus ultra idén a pomponokkal ellátott darabok.


I think we all know the desire to a knitted sweater, a warm coat and a huge scarf in a late-September morning. Weeks later, when we feel the cold in our bones, I still hate to get dressed in layers. Personally, I prefer less cloths but more warm ones.

The perfect choice is fur! There is no doubt that we can choose fur clothes from our head to our toe.

Let’s leave the printed hat behind. Honestly, nobody cares how much you miss a coffee or it’s a bad hair day or not. Wearing a floppy hat, or a knitted one is much more stylish and feminine. This year, the none plus ultra choices are the knitted tassel hats.

Az idei szezon egyik legsikkesebb darabja. Amint már írtam, ha nyakba valóról van szó a vékony, könnyű esésű selyemsálak is divatba jöttek, viszont a hátrányuk, hogy a hidegben csak mutatósak, de nem funkciónálisak. A szőrmés stólák viszont elegánssá varázsolják megjelenésed és a meghűléstől sem kell tartanod!


As I mentioned before, skinny silk scarfs are also stylish this year. However those are rather pretty than warm. On the other hand, you can mix these two features together with a fur scarf!

Nagy szerencsénkre a szőrme őrület már évek óta tombol, ugyanis a legegyszerűbb farmer póló vagy épp szexi és nőies kombinációkat is remekül kiegészíti. Még több inspirációért kattintsatok ide!


I think we’re all familiar with fur coats, but still, if you need some additional inspiration, click here!

Elérkeztünk az utolsó fejezethez, mégpedig a lábbelikhez. A divatban már megszokhattuk: semmi sem furcsa! Ha jól kombinálod és meg van a kellő attitűd a viseléséhez, akkor semmi sem szabadhat határt egy kis szőrmének a cipődön!


Last but not least: fur shoes. If you combine well, and have an attitude for wearing these shoes, there won’t be any weirdness to add these to your outfit!

Képek | Pictures | Pinterest

Lili

English | Flóra Brestyánszki

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10