Open Menu
Forever in fashion - Suit

2014-10-20

Forever in fashion - Suit

Már több cikkünkbe firtattuk, melyek azok a holmik, amiknek feltétlenül szerepelniük kell egy nő gardróbjában: a fehér ing, a megunhatatlan kis fekete és a bőrkabát. Most egy olyan darabot - helyesbítek darabokat - emelnék ki, ami nem feltétlenül utcai viselet, inkább olyan alkalmakkor kötelező, amikor tényleg fontos, hogy mi van rajtunk.

Elősször egy fekete blézer került a szekrényembe, amit annyira jól tudtam kombinálni a gardróbom tartalmával, hogy más színekben is beszereztem belőle. Később vettem egy nadrágkosztümöt is. Talán sokaknak férfias trend, de szerintem ez egy olyan darab, amit tudni kell hordani. Megfelelő kiegészítőkkel, hajjal és sminkkel igazán nőiessé tudod varázsolni a megjelenésed - ilyenkor akár még a magassarkút is elhagyhatod hozzá. Az igazán bevállalósoknak ajánlom a csokornyakkendőt, ami igaz, hogy tovább erősíti a férfias vonalat, de egy szép konttyal, magassarkúval és vörös rúzzsal könnyen ellensúlyozhatjátok a dolgot.

Ha nem egy olyan helyre vagy alkalomra megyünk, ami megköveteli a konzervatív öltözködést, no meg a zakó fazonja is megengedi, akkor a felsőt is elhagyhatjuk. Meglátjátok, nagyon szexis, mégis elegáns külsőt kölcsönöz a megjelenéseteknek.

Ne csak a feketében gondolkodjatok! Ha nem szükséges, akkor nyugodtan válasszatok egy színes darabot.

Ti bevállalnátok, akár egy hétköznap is egy ilyen összeállítást? smiley

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10