Open Menu
Forever in fashion – Little black dress

2014-08-18

Forever in fashion – Little black dress

Mik a női ruhatár alapdarabjai? – tettük fel körülbelül egy hete ezt a kérdést és arra jutottunk, hogy az egyik ilyen darab, a fehér ing. A következő pedig az a bizonyos ’la petite robe noire’, vagyis a kis fekete ruha.

Keresve sem tudnék elegánsabb variációt mondani egy jól megválasztott fekete ruhánál. Minden évben találok egy-egy csodás darabot, amit azonnal be is szerzek a biztonság kedvéért - ennek ellenére van egy örök kedvencem is: teljesen egyszerű, se csipke, se mély kivágás, és túl sokat sem mutat. Bármikor megállta a helyét, amikor tétlenül álltam a szekrényem előtt, hogy mit is vegyek fel.

Bár egy elegáns darabról beszéltem, előfordult már, hogy nyáron balettcipővel, de  ha ahhoz volt kedvem, akkor egy csipkés harisnyával és bakanccsal kombináltam. Az egyszerű darabok legnagyobb előnye a sokszínűség: bátran viselheted merész kiegészítőkkel, például egy nagyobb nyaklánccal vagy egy színben eltérő táskával.

Ez az a ruha, amiből mindenki talál megfelelőt számára - mindegy milyen alkattal vagy stílussal rendelkezik. Ha a la petite robe noire-ral szeretnél kitűnni a tömegből, akkor válasz egy csipke berakásosat, vagy egy olyat, aminek nyitott a háta. Ilyen esetekben azonban csínján bánj a kiegészítőkkel, hagyd hogy a ruha vonzza a tekintetet, a kettő már túl sok lenne egyszerre. De ne ess bele abba a hibába se, hogy túl sokat mutatsz magadból. Hidd el, a kevesebb, néha több…

A tökéletes megjelenés érdekében, válassz hozzá egy vörös rúzst, a hajad pedig tedd kontyba!

L,

INSTRAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10