Open Menu
Forever in fashion - Leather jacket

2014-09-04

Forever in fashion - Leather jacket

Sorozatunkban a fehér ing és a megunhatatlan kis fekete ruha után a bőrkabát következik. Amikor pár éve divatba jöttek a derékig, vagy kicsit feljebb érő fazonú kabátok, nem gondoltam volna, hogy nélkülözhetetlen darabja lesz a ruhatáramnak. Mára már nem csak egy példány lóg a szekrényembe! Szerencsére mindegyiket ki tudom használni: legyen szó fesztiválról vagy egy hűvösebb nyári estéről, amikor egy lenge ruhával viselem.

Amennyi bolt, annyiféle stílusú kabátot találsz: szegecses, csattokkal díszített vagy olyat, aminek az alját egy öv szegélyezi. Nem tagadom, iszonyat stílusosak a szegecsekkel kivert bőrkabátok, de ezek csak egy-egy szezon erejéig divatosak. Ha még nincs, akkor első körben mindenképp fekete színű, egyszerű darabot válassz. Bár már minden színben létezik -  piros, rózsaszín, kék, barna – maradj a klasszikus változatoknál.

Nem tudok olyan ruhadarabot mondani, amihez ne illene. Igaz, egy kicsit vad rock’n’roll hatása van, de nemcsak szakadt farmerhez vagy bőrnadrághoz hordhatod! Bátran viselheted szoknyához vagy ruhához is.

 

Remélem kellő inspirációt adtam a harmadik alapdarab beszerzésére! 

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10