Open Menu
Fashion Week Budapest: Backstage Moments

Fashion Week Budapest: Backstage Moments

Előre is elnézést, de az elkövetkező napokban a blogon minden a Fashion Week Budapestről és a Central European Fashion Days-ről fog szólni. Mielőtt belecsapnánk a lecsóba és kiveséznénk a kollekciókat, bemelegítésképp vegyük szemügyre, hogy a tervezők, milyen frizurákat és sminkeket álmodtak meg kreálmányaik mellé. 

Dori Tomcsanyi

A tervező ebben a szezonban vizes, fényes hatású hajat képzelt el, amit a fejtetőn szoros copffal kötöttek össze és fontak be. A nőies frizurák mellé letisztult, no make-up jellegű sminkek dukáltak. 

ÁERON

A kócos frizurák remekül illettek a dizájner letisztult kollekciójához. Az oldalt vagy középen elválasztott hajzuhatagokat a fül vonaláig egy selymes, fényes textúra, míg a hajvégeket kócos, szélfútta tincsek jellemzték. A smink esetében a szemre és a szájra helyezték a hangsúlyt. 

Kata Szegedi

A dizájner roppant izgalmas megoldást választott: egyenesre húzott tincsek, szigorú oldalválasztékkal, a tarkón copfba fonott frizurák pedig halszálka fonásban végződnek. A pontot az i-re mégis a választékra illesztett fekete csíkok tették fel. A narancsárga pilláknak és a szürke-fekete csíkoknak köszönhetően a make-up lenyűgöző volt. 

Nubu

A tervezőcsapat is fején találta a szöget, nemcsak a ruháival, de frizura- és sminkválasztásukkal is. Míg egyes modellek kibontott frizurával, addig mások tarkón felfogott copffal léptek a kifutóra. A halvány színek és a szürkére festett szemöldökök remekül harmonizáltak a könnyed, légies ruhadarabokkal. 

Nektek melyik tetszik a legjobban? 

Csóközön!

A. 

Instagram // Tumblr

(Nyitókép: instagram/evehajnal)

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27