Open Menu
Everyday Beauty: #March

2016-04-03

Everyday Beauty: #March

Az #EverydayBeauty sorozat arra való, hogy megmutassa a mindennapokban rejlő szépséget. Azokat a momentumokat, amiket rendszerint figyelmen kívül hagyunk, mert túl fáradtak/stresszesek vagyunk, a gondolatainkat megoldásra való problémák sora foglalja le, de az is lehet, hogy a telefonunkban zajló életet pillanatnyilag izgalmasabbnak ítéljük, mint a kinti világot. Többségnek talán fel sem tűnik - vagy nem is érdekli - de ilyenkor annyi hétköznapi "szépségről" maradunk le. Köztük olyan pillanatokról, amik sosem ismétlődnek már meg - mint két barát játékos köszönése - de vannak olyan esetek is, amik minden nap, változatlanul ugyanolyan bámulatosak - mint Budapest ezerszínű házai - mégse veszi észre senki. Nyissuk ki a szemünket, mindenben és mindenkiben van valami szép - csak a jó szemszögből kell nézni. 

//

The goal of everyday beauty series is to show the beauty in ordinary things. Thoes which usually remains unnoticed in today's tiering and stressful world where a problem or our phone seems to be much more important than the real world. However, everyday beauties are dropped out of or lives in this way. For example moments which are never repeated again (like two friends' playful greeting) or the colourful buildings of Budapest. Open your eyes and find beauty - which is everywhere. 


Amikor rájössz, még nem ismerted a fenyőfatárolás minden módját // When you realize, you don't know every single way of storing pinewood. 

Minden egyes alkalommal, amikor a természet utat tör magának. // Every single time nature force it's way. 

Amikor egy egész világ vár arra, hogy felfedezd // When there is a whole world out there that is waiting to be explored 

Amikor a törött, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz. // When something is broken doesn't mean it's bad too. 

Amikor ajándékot adhatsz egy számodra fontos személynek // When you can give a gift for a special one. heart

Csóközön // Kisses kiss

@annaremzso 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23