Open Menu
Everyday Beauty: #January

2016-02-02

Everyday Beauty: #January

Az #EverydayBeauty sorozat arra való, hogy megmutassa a mindennapokban rejlő szépséget. Azokat a momentumokat, amiket rendszerint figyelmen kívül hagyunk, mert túl fáradtak/stresszesek vagyunk, a gondolatainkat megoldásra való problémák sora foglalja le, de az is lehet, hogy a telefonunkban zajló életet pillanatnyilag izgalmasabbnak ítéljük, mint a kinti világot. Többségnek talán fel sem tűnik - vagy nem is érdekli - de ilyenkor annyi hétköznapi "szépségről" maradunk le. Köztük olyan pillanatokról, amik sosem ismétlődnek már meg - mint két barát játékos köszönése - de vannak olyan esetek is, amik minden nap, változatlanul ugyanolyan bámulatosak - mint Budapest ezerszínű házai - mégse veszi észre senki. Nyissuk ki a szemünket, mindenben és mindenkiben van valami szép - csak a jó szemszögből kell nézni. 

//

The goal of everyday beauty series is to show the beauty in ordinary things. Thoes which usually remains unnoticed in today's tiering and stressful world where a problem or our phone seems to be much more important than the real world. However, everyday beauties are dropped out of or lives in this way. For example moments which are never repeated again (like two friends' playful greeting) or the colourful buildings of Budapest. Open your eyes and find beauty - which is everywhere. 


 

Amikor az ég és a Balaton összeér // When Lake Balaton meets the sky

 

Amikor Budapest (majdnem) minden sarka tartogat valami szépet // When you find something beautiful in (almost) every corner in Budapest

 

Amikor a Parlament nem is tűnik olyan hatalmasnak // When the Parlament doesn't seem that huge 

 

Amikor ráeszmélsz, Budapest milyen sokszínű // When you realise how varied Budapest is 

 

Amikor az ég megegyezik a metro "mintájával" // When the sky matches to the colours of the metro

 

Amikor az egyedüllét nem is tűnik olyan magányosnak // When "being alone" is not the same like "being lonely"

 

@annaremzso

English: Flóra Brestyánszki

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23