Open Menu
Everyday Beauty: #February

2016-03-02

Everyday Beauty: #February

Az #EverydayBeauty sorozat arra való, hogy megmutassa a mindennapokban rejlő szépséget. Azokat a momentumokat, amiket rendszerint figyelmen kívül hagyunk, mert túl fáradtak/stresszesek vagyunk, a gondolatainkat megoldásra való problémák sora foglalja le, de az is lehet, hogy a telefonunkban zajló életet pillanatnyilag izgalmasabbnak ítéljük, mint a kinti világot. Többségnek talán fel sem tűnik - vagy nem is érdekli - de ilyenkor annyi hétköznapi "szépségről" maradunk le. Köztük olyan pillanatokról, amik sosem ismétlődnek már meg - mint két barát játékos köszönése - de vannak olyan esetek is, amik minden nap, változatlanul ugyanolyan bámulatosak - mint Budapest ezerszínű házai - mégse veszi észre senki. Nyissuk ki a szemünket, mindenben és mindenkiben van valami szép - csak a jó szemszögből kell nézni. 

//

The goal of everyday beauty series is to show the beauty in ordinary things. Thoes which usually remains unnoticed in today's tiering and stressful world where a problem or our phone seems to be much more important than the real world. However, everyday beauties are dropped out of or lives in this way. For example moments which are never repeated again (like two friends' playful greeting) or the colourful buildings of Budapest. Open your eyes and find beauty - which is everywhere. 


Amikor villamosra várva nem is olyan rossz a "kilátás" // When you are waiting for your tram and realize "the view" is not that bad.

 

Amikor rájössz, teljesen felesleges lesütött fejjel járni // When it's better to look up than down

 

Az utcai művészet sosem ismer határokat // Street art has no boundaries 

 

Az ajtókban és ablakokban rejlő lehetőségeket sem szabad alábecsülni // There are plenty of possibilities in doors and windows 

 

Amikor a szüleid még mindig egymás kezét fogva sétálnak // When your parents still hold hands

 

Csóközön // Kisses kiss

@annaremzso

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23