Open Menu
Espadrilles

2014-05-06

Espadrilles

Ha nyaranként nyitott szemmel jártuk a déli országok utcáit, gyakran láthattunk már ilyen típusú lábbelit. Viszont ebben a tavaszi - nyári szezonban végre minket is meghódítanak az espadrilles cipők.

Nem egy új keletű dologról beszélünk, ugyanis a származása több mint 4000 évre nyúlik vissza. A nagy divatházak azonban idén újratervezték őket, és dizájnos külsőt adtak nekik. Sokan találhatjátok úgy, hogy nem túl nőiesek, de melegben nagyon kényelmes viselet lehet. Jól megválasztott ruhákkal és kiegészítőkkel csinossá is varázsolhatjuk a megjelenésünk.

Az első összeállítás az idei favoritokból áll: boyfriend nadrág, crop top és espadrilles. A cipő itt hangsúlyos szerepet kap, így a nadrághoz egy egyszerű pasztellszínű toppot választottam. A második összeállítás, az elsővel ellentétben vagányabb, így akár egy fesztiválon is szuper outfit lehet! Lehet az hosszú vagy rövid, vagány vagy csinos, minden ruhával megállja a helyét. Rengeteg színben és mintában megtalálhatjátok őket a boltok polcain.

Az én favoritom a Chanel által tervezett espadrilles:

L,

INSTAGRAM / TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10