Open Menu
Tavaszra hangolva - ENIHORN SS2015

2015-02-15

Tavaszra hangolva - ENIHORN SS2015

Az ENIHORN márka sokak számára ismerősen csenghet. A tervező már az őszi-téli kollekció kapcsán is megmutatta, milyen ügyesen ötvözi a praktikus megoldásokat a divatos és nőies fazonokkal, így amikor meghívtak minket a tavaszi-nyári kollekció prezentációjára, nem is volt kérdés, ezt látnunk kell! 

 

Személy szerint kicsit unalmasnak találom, ha egy kollekció pár színből, illetve fazonból áll, Horn Enikő mostani kreációira azonban egyik sem jellemző. Bátran és merészen használja az olyan élénk árnyalatokat, mint a fűzöld, az égkék vagy a búzasárga és nem riad vissza a feltűnőbb mintákkal való játéktól sem – ebben a szezonban a tavaszhoz tökéletesen illő madár, illetve a virágminta került előtérbe.

 

 

A showroomban található kabátok, szoknyák és nadrágok között azonban van némi ellentét: a kollekciót egyrészről a finom, lágy színű, visszafogott sziluettek, másrészről pedig a modern, erőteljes látványvilággal bíró darabok uralják. Ez azonban ne rémisszen meg senkit, a különböző stílusok kombinálásából ugyanis sokkal izgalmasabb és egyedibb szetteket lehet készíteni!

 

 

Horn Enikő a praktikusság megszállotja, ami saját bevallása szerint azóta játszik fontos szerepet az életében, amióta nemcsak egy pénztárcát vagy néhány zsebkendőt kell belegyömöszölni a táskájába, hanem a játékautót – és megannyi ehhez hasonló apróságot – is. smiley Ilyen problémákkal még nem, de hasonlókkal én is megküzdök nap, mint nap. Az egyetem, a munka és a különböző események közötti ingázások során ugyanis nem mindig könnyű megtalálni azokat a kiegészítőket, amik minden helyzetben megállják a helyüket. Enikő erre egy remek megoldással rukkolt elő: a JULIA névre keresztelt új táskája egy kétféleképpen variálható shopper, aminek az oldalán egy lekapcsolható, kisméretű válltáska helyezkedik el. Egyszerű, mégis nagyszerű - ennél többre pedig nincs is szükség!

 

 

 

A showroomban töltött idő alatt, a többi vendéghez hasonlóan mi is kiválasztottuk a favoritokat. Lilynek a BRYNN, virágos jumpsuiton kívül egy rózsaszín MINIMINI-n akadt meg a szeme, az én szívemet pedig a VIENNA kabáton kívül egy fekete hátizsák rabolta el - az utóbbival igazság szerint már az első látogatásom óta szemezek.

 

 

Ha van egy kis időtök, látogassatok el a VI. kerületi Izabella utca 45. alatt található showroomba! Biztos vagyok benne, hogy Enikő és Daniela széles mosollyal fogad mindenkit, aki arra téved.  smiley

 

 
Csóközön! kiss
 
A. 

 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16