Open Menu
DIY - Hair garland

2014-06-12

DIY - Hair garland

A virágos fejpánt az idei nyár egyik elmaradhatatlan kelléke. Én imádom őket! Számomra a hippi korszakot juttatja eszembe, amikor a nők ezt a kiegészítőt hosszú hullámos hajukba tűzték, maxiszoknyát és rövid pólót viseltek hozzá - gondolom mindenkinek megvan maga előtt ez a kép. A legtöbb bolt kiegészítő részlegén találtok is dögivel virágos szépségeket, de most megmutatom, hogy tudjátok otthon is elkészíteni!

A virágkoszorú elkészítéséhez nincs másra szükséged, mint egy vékony drótra és az ízlésednek megfelelő selyemvirágokra.

Első lépésként a drótból hajlíts akkora kört, ami illik a fejedre. Miután megkaptad a méretet, a drótot párszor tekerd körbe, hogy vastagabb legyen az alapja.

A kiválasztott selyemvirágok szárát vágd le, majd erősítsük a kisebb drót darabokhoz. Ha ezzel megvagyunk, akkor nincs más dolgod, mint a virágokat felhelyezni a drót koszorúra -  mindegy, hogy körbe rakod a virágokat vagy csak az elejére tűzöd fel őket. Ez igazából csak azon múlik, hogy neked mi tetszik.

Ha csak a koszorú elejét díszíted virágokkal, akkor a megmaradt részre csavarj vékony selyemszalagot, ami eltakarja a drótot.

Még több inspiráció:

L.

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10