Open Menu
Digitális panoráma röntgen - Forest & Ray Dental

2016-01-17

Digitális panoráma röntgen - Forest & Ray Dental

Mint ahogy a mondás tartja, a szépségért bizony meg kell szenvedni. Nekem ebbe a kategóriába tartozik bármilyen orvosi kezelés a gyönyör elnyerése érdekében. Mégis mindig sóvárogva néztem a gyönyörű fehér és katonás sorrendben álló fogsorokat a modelleknek vagy épp a médiában szerepelő embereknek.

Összeszedtem minden bátorságom és a tettek mezejére léptem. A további álmodozással nem érem el a kívánt eredményt. Előjáróba tudni, hogy a fogaim mindig csámpások voltak, így már egészen kiskorom óta éjszakai fogszabályzót hordtam. Rengeteg időt vett igénybe és sajnos a mai napig nem úgy állnak, ahogy én azt elképzeltem. Így mielőtt az utolsó simításokat végeztetném a fogsoromon, először azt rendbe kell tennem egy állandó fogszabályzóval. Ezt pontosan két lépés is megelőzi az esetemben, mégpedig a bölcsességfogak eltávolítása és a 3D panorámaröntgen elkészítése.

Bármilyen fogászati kezelésről is legyen szó, az első, ami rögtön eszünkbe jut, hogy vajon fájni fog e – ez Annánál sem volt másképp. Biztosíthatok mindenkit, teljesen fájdalom és kellemetlenség mentes!

A pár perces panoráma röntgen elkészítéséért a Forest & Ray Dental fogászatába látogattam el. A fájdalommentesség mellett, sok időt sem vesz igénybe, viszont rengeteg információval szolgál a fogaiddal kapcsolatban. Miután felvették az adataim, a röntgen szobába kísértek, ahol miközben rám helyeztek egy védőmellényt ismertették, hogy mi is fog történni a következő 60 másodpercben, ugyanis ennyit vesz igénybe a felvétel elkészítése. Egy műanyag pöcökre kellett ráharapnom, illetve a fogsoromat elhelyezni, majd egy burok körbe forgásával elkészítette a röntgenképet, amit utána kielemeztünk.

Forest  & Ray Dental | Weboldal | Facebook

Cím: Budapest, Váci út 64. , 1134
Lili

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16