Open Menu
Design inspo: Mi kell egy Halloween partihoz?

2014-10-28

Design inspo: Mi kell egy Halloween partihoz?

Bevallom, sokáig nem rajongtam a Halloweenért. Nem tetszett, hogy más országok szokásait koppintjuk, és a mai napig nem tudom mire vélni azt a hatalmas felhajtást, amit az amerikaik e köré az este köré szerveznek. Idővel azonban elfogadtam/beletörődtem, hogy vannak, és mindig lesznek olyan dolgok, amik bármilyen idegennek tűnnek, a hagyományaink közé tartoznak.

 

Beöltözős/ kifestős partira ugyan még nem lehet rávenni, de egy laza, Halloween tematikájú házibuliban benne vagyok. Ha valaki valami hasonlóra vetemedne, egy dolgot tartson észben: nem az Egyesült Államokban vagyunk, nem kell túlkomplikálni a dolgokat, és az egész lakást műpókhálóval, illetve papírdenevérrel borítani. Bőven megteszi néhány apró kiegészítő és hangulatos tárgy is. Íme egy lista, hogy én milyen praktikákat/trükköket/díszítőelemeket vetnék be a tökéletes – ergo nem túlcsicsázott – hangulat eléréséhez egy Halloweeni összejövetelen:

 

  • 1.Lufikat és üres befőttesüvegeket könnyű feldíszíteni, egy jól fogó filctoll is elég hozzá. A kemény papírból pedig az is kitud vágni néhány macska- vagy denevérfigurát, aki nem technika fakultációra járt a gimiben.

 

 

  • 2. A Halloween elengedhetetlen eleme a tök. A faragás rengeteg időt vesz igénybe, no meg némi kézügyesség sem árt hozzá, de aki totál bénának érzi magát ehhez, #mintén, akkor az fesse be/ rajzoljon rá valami rémisztőt. Vagy vegyen egy előre gyártottat a boltban.

 

 

  • 3. Ha már buli van, nem ártana inni is valamit. Befőttesüvegek jól szuperálnak pohárként, de a borosüveg is tökéletesen megfelel a célra, főleg, ha van is benne valami... Egy kis festés, egy kis mázolás és voilá.

 

 

  • 4. Ha iszol, akkor eszel is – jó esetben. Elvetemült Halloween rajongók ilyenkor sorra gyárthatják a sütiket és a cukormázzal bevont csokis kekszeket. Tény, hogy baromi jól néznek ki! yes

 

 

  • 5. Ha valaki nagyon ragaszkodik a jelmezhez, az vegyen elő egy régi lepedőt, és vágjon bele két lyukat – jobb, mint a fél vagyonod elkölteni egy idétlen szettre...

 

 

  • 6. Zene, minden mennyiségben. Egy iszonyatosan jó listát erre találtok!!   

 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23