Open Menu
Design inspo: A tökéletes hely esős napokra

2014-07-22

Design inspo: A tökéletes hely esős napokra

Az elkövetkező napok nem kecsegtetnek szikrázó napsütéssel és tikkasztó hőséggel. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy mást sem fogunk látni, csak azt, ahogy szakad az eső. Ilyenkor azt kívánom, bárcsak bevackolhatnám magam egy kényelmes zugba, és napestig olvashatnék vagy sorozatot néznék, miközben friss levegő árad befelé a nyitott ablakon. Idilli kép – kár, hogy csak hétvégenként lehet órákat ejtőzni anélkül, hogy bármit is csinálni kéne. Mindenesetre álmodozni szabad, én pedig úgy döntöttem, élek is vele.

 

A Pinteresten böngészve rá is akadtam néhány remek inspirációs képre, amik alapján berendezném a saját kis sarkom. Annyi biztos, hogy világos, párnákkal borított és roppant kényelmes lenne - hogy még véletlenül se legyen kedvem kikászálódni onnan.

 

A legjobb az egészben az, hogy hasonló zugot bárki kialakíthat, nem kell hozzá hatalmas költségkeret, sem Ikea. Bőven megteszi egy széles ablakpárkány, néhány puha párna vagy egy komfortos karosszék. A hangsúly úgyis azon van, hogy az itt töltött idő egy percig se a munkáról, vagy a többi nyugtalanító dologról szóljon, hanem kizárólag a relaxációról.  

Alakítsatok ki ti is egy kuckót magatoknak az esős napokra! wink

 

Csóközön!

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23