Open Menu
Denim overalls

2015-04-09

Denim overalls

Nemcsak a ballonkabát visszatérő eleme a tavasznak, de az overall is! A fazon maradt, a tavalyi trendekkel ellentétben idén azonban a farmerből készült darabok számítanak a legdögösebbnek! 

Ez sokkal szerencsésebb, ugyanis a többi farmerből készült holmihoz hasonlóan kedvünkre variálhatjuk, bármilyen szín, illetve stílus jól áll hozzá - napsütéses időben például fehér és bézs árnyalatú darabokkal érdemes kombinálni.  

Az overallok árnyalatát tekintve döntsünk az ízlésünknek megfelelően - személy szerint a sötét darabokat helyezem előtérbe, ezek ugyanis optikailag vékonyabbnak mutatnak. Sok esetben a hosszával is meggyűlik a bajom, hiszen tavasszal még szükség van a hosszú nadrágrészre... A rövid változatok viszont nyáron nagyon dögösen mutathatnak a napbarnított lábakon!

A cipőt és a többi kiegészítőt illetően: aszerint válogassátok össze, amilyen stílus felé szeretnétek billenteni a mérleg nyelvét. Hiába viseltek kertésznadrágot, egy magassarkúval, laptáskával és feltűnőbb kiegészítőkkel kombinálva is dögös összhatást érhettek el! Bátran kapjátok magatokra fesztiválokra is, és párosítsátok tornacipővel, illetve virágos fejpánttal!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10