Open Menu
Cross-body bag

2015-02-24

Cross-body bag

Rendhagyó módon a mostani cikkem egy költői és egyben találós kérdéssel kezdem – bár úgy gondolom, minden nő egyből tudni fogja a választ. Feladat: Vajon mire gondolok? Nagyobb méretű, mindent képesek vagyunk belezsúfolni (tényleg minden!), mégis soha semmit nem akad a kezünk ügyébe, nem indulunk el nélküle, a férfiak pedig kizártnak tartják, hogy egyszer az életben bármit is megtaláljanak benne. Nos, valahogy így tudom könnyedén körülírni a női táskát – és rejtelmeit.

Na igen ám, de ezek a bevásárló mérető darabok a legtöbb emberből ambivalens érzéseket váltanak ki: praktikus okokból adódóan az idő nagy részében velünk vannak, egy hosszú nap után viszont a bicepszünk megelégeli a cipekedést, és szépen bedurran. A nagy divatházak azonban gondoltak egyet és a nagy pakolós táskáikat legyártották kisebb méretekben is, amit könnyedén keresztbe tudunk rakni, így mindkét kezünk szabaddá válik.

Ha a rohanós hétköznapokon nem is állná meg a helyét csekély űrtartalma miatt, hétvégére mindenképpen érdemes beszerezni egyet és megkönnyíteni vele az életedet – elegáns és sportos összeállításokhoz is tökéletes választás. Aktuális kedvencem Chloé egyik púder rózsaszín darabja, amit tökéletesen el tudok képzelni magamon, egy bundával vagy bőrdzsekivel kombinálva.

Ha nincs kereted egy külföldi tervező darabjára, de nem szeretnél high street fashion márkák közül választani – ami ráadásul többször szembejöhet veled az utcán – akkor érdemes körülnézned a magyar dizájnerek alkotásai között is! Nemrég Horn Enikő tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján jártunk, ahol hasonló táskákba szerettünk bele. ENIHORN prezentációjáról készült képes beszámolónkat itt olvashatjátok.

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10