Open Menu
#cleaneating never been closer before

2016-06-07

#cleaneating never been closer before

Legtöbbünk számára ismerős lehet az érzés, amikor az instánkat/tumblrt/pinterest pörgetve szembetaláljuk magunkat a #cleaneating #healthylifestyle és társaik című képekkel, amik annyira jól néznek ki, hogy mi is kedvet kapunk az életmódváltáshoz. Elvégre az ételek istenien néznek ki, majdnem olyan jól, mint a célként kitűzött testalkat. Sőt, a napi kétszeri edzés 100km-es futásokkal hirtelen egy cseppet sem tűnik teljesíthetetlennek. Így hát mindenki elindul az úton, óriás reményekkel és még annál is nagyobb álmokkal. Általában mindez télen történik, és célként a nyár és a bikini szezon kezdete van megjelölve. 

 

Azonban a lelkesedés hamar alább hagy, hiszen kint túl hideg van, a konditerem pedig túl messze. Bár a fagyasztott gyümölcsök egy ideig jó érzéssel töltenek el minket, egy idő után rájövünk, hogy messze állnak a képeken látott színes csodáktól. Így, sokan feladják a dolgot még mielőtt belelendülhetnének. 

 

Erre a legjobb választ a nyári kezdés adhatja. Hiszen nemcsak jó az idő a kinti sportoláshoz, de a legtöbb gyümölcsnek ebben az időszakban van a szezonja is. Így az utópisztikus gyümölcstálak egy csapásra valósággá válhatnak. Egy finom és egészséges reggeli pedig lendületet adhat az egész további napunkhoz, de egy jó gyümölcssaláta akár az ebédünket is helyettesítheti. Szerintem nem késő most elkezdeni, mert bár az idei bikini szezonra valószínűleg már nem érjük el a kívánt hatást, a dolgunk sokkal egyszerűbb. Egy esztétikus, friss gyümölcsökből készület saláta pedig a legjobb motiváció a nyári #cleaneating és #healtylifestyle élet elkezdéséhez/folytatásához. 

 

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem pár gyümölcstál-inspirációt, amik most mindenki számára valósággá válhatnak.


 

Most of us know the feeling when you look at pictures on insta/tumblr/pinterest and find those #cleareating #healthylifestly pictures which looks that awesome that all the sudden you become interested in changing your lifestyle. The food looks just as amazing as your goal weight. Moreover, the two workout a day with 100 km running doesn’t look impossible at all. So you start the lifestyle transformation with passion and excitement. Usually all of these happens in winter as we want our body to be perfect for the summer and for those bikinis.  

 

However, your enthusiasm will decrease since its too cold outside and the gym is so far away. While the frozen fruits makes you feel good for a while, although in a few weeks you realise that it isn’t like those colourful dreams that we see on the pictures. In this way, most of the people give up the whole thing even before they get used to this new life. 

 

The answer could be starting this beneficial transformation in the summer. Not only the weather is perfect for workout outside, but also most of the fruits have their season during this period. Those utopian amazing fruit plate can become real. Also a delicious and healthy breakfast can give you power and momentum for the whole day, but a good fruit salad can replace our lunch too. In my opinion, it isn’t late to start a new healthy lifestyle now. Although our perfect body won’t be ready this summer, but with the good weather and the delicious fresh fruits our transformation is much easier. A beautiful and fresh fruit plate is the best motivation to start/continue our #cleaneating and  #healthylifestyle 

 

In this post, I collected some fruit plate inspiration which can become reality for each and everybody this summer.

 

Love, 

@florabrestyanszki

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23