Open Menu
Christmas outfit

2014-12-22

Christmas outfit

Miután feldíszítettük az otthonunkat, a karácsonyfa is teljes pompában díszeleg, az ételek gőzölögnek, a sütemények illatoznak és a rokonság érkezőben… Akkor már tényleg nincs más dolgunk, mint a külsőnket is ráncba szedni!

Lehet régimódi vagyok, de én még mindig szeretek megtisztelni egy ünnepet, helyszínt vagy eseményt azzal, hogy csinosan és odaillően öltözöm fel. Az egyik legfrissebb emlékem: pár napja egy nagyon jó darabot volt lehetőségem megnézni a színházban, a szünetben azonban a reflektor a színpadról a közönségre helyeződött. Nem kellett sokat várnom, míg az első Mr. Tornacipő Farmer szembe jött velem...

Az ünnepre való tekintettel összeállítottam pár outfittet, ami dukál a karácsonyi hangulathoz. Ilyenkor előtérbe kerül a flitter, a fényes anyagok és persze az elegancia.

Az első összeállítások középpontjában a ruha áll. Figyeljünk arra, hogy ne legyünk túl közönségesek benne, hiszen a karácsonyi asztalnál senki sem a duzzadó nőiességünkre kiváncsi. Inkább válasszatok olyan kiegészítőket, amivel még ünnepibbé tehetitek a megjelenéseteket! 

A következő összeállítások a szoknyára fókuszálnak. Az egyik kedvenc darabom, úgyhogy hideg ide vagy oda, nem teszem félre télen sem! A ruhák, illetve szoknyák esetében azonban felmerül a kérdés: mivel hordjuk, hogy ne fázzunk fel? A testszínű harisnyát kapásból leszavazom. Nem, nem és nem! Olyan, mint a szilikon pánt. Látszik! Inkább a fekete harisnyát ajánlom. 

Végezetül néhány összeállítás azoknak, akik nadrágot választanák:

Remélem kellő inspirációval láttalak el Titeket, hogy kiválasszátok a megfelelő ruhadarabokat az év legszebb ünnepére!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10