Open Menu
Christmas mood: Dekoráció mix

2014-12-21

Christmas mood: Dekoráció mix

Nincs karácsony hatalmas feliratok, égők, gyertyák és díszek nélkül! Hogy ne lógjunk ki a sorból, mi is összegyűjtöttünk néhány ötletet, hátha valakit megszáll az ihlet és kedvet kap a dekoráláshor!

 

Hangulatvilágítás

 

A jó hangulat megteremtéséhez szükség van néhány égőre és gyertyára. Felhasználásukra szerencsére számtalan megoldás létezik: az égőket felszerelhetjük a falra, körbetekerhetjük fele a karácsonyfát, de még a biciklit is. A gyertyáknak keressünk néhány üres befőttesüveget és díszítsük azzal, amivel csak jól esik!

 

 

Üvegek szerteszéjjel

 

A nyári házibulikból felhalmozott üvegeknek most végre hasznát vehetjük! Pakolhatunk bele gyertyákat, körbefújhatjuk műhóval, díszíthetjük tobozokkal, fenyőággal vagy egyéb bogyókkal. A javíthatatlan romantikusok elővehetik a fehér csipkéket és körbetekerhetik vele az üveg száját, a belsejébe pedig helyezzenek tűzvörös gyertyákat - ez a két szín remekül harmonizál egymással! 

 

Feliratok mindenhol

 

Ez alatt a pár nap alatt van néhány mondat, ami mindenki száját elhagyja, minimum húszszor. Ha még nem fáradtunk bele a dologba, sőt, kifejezetten élvezzük a szajkózást, akkor bátran készíthetünk néhány frappáns feliratot is - egy égősorra szerelve pazarul néznek ki.  

 

 

Alternatív karácsony(fa)

 

Elkelt az összes normális fenyőfa? Sebaj! A kicsit kopasz, kicsit csúnyácska darabok is megfelelhetnek a célnak! Kellő kreativitással és hozzávalóval bármeyik rút kiskacsából hattyú varázsolható. Ha minden kötél szakad, néhány faléc is megfelel a célnak. wink

 

 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23