Open Menu
Christmas mood: 5 dolog aminek nem tudunk ellenállni

2014-12-14

Christmas mood: 5 dolog aminek nem tudunk ellenállni

A karácsony nálunk már évek óta nem arról szól, hogy milyen tárggyal leped meg a másikat, sokkal inkább az együtt töltött időről: a közös főzőcskézésről, sütésről, ebédekről, vacsorákról, beszélgetésekről, egymás ugratásáról, a veszekedésről és a nevetésről. Hiszitek vagy sem, ezek a pillanatok számunkra százszor többet érnek, mint a legújabb kütyü az Apple-től.

 

De hazudnánk, hogy ha azt mondanánk, hogy nincs semmi, amit szívesen látnánk a karácsonyfa alatt. Készítettünk egy-egy listát azokról a dolgokról, amik láttán nagyjából úgy ugrálnánk örömünkben, mint egy ötéves kisgyerek a Mikulás láttán.

 

 

Anna

 

1. Egy olyan laptop, ami soha nem megy tönkre, bírja a több, mint 12 órás kiképzéseket és olyan gyorsan dolgozik, ahogy én szeretném – ha nem gyorsabban...

 

 

2. A Dylanlex összes nyakláncát és gyűrűjét. Nem tehetek róla, imádom a feltűnő kiegészítőket.

 

 

3. Hasonló a helyzet a Furla és Céline táskákkal is. Nagyjából bármelyiket elfogadnám, például ennek a kék szépségnek nehezen mondanék nemet.

 

 

4. Repjegy. Igazából mindegy, hogy hová, a lényeg úgyis az utazáson és azon van, hogy az életünk során minél többet lássunk/tapasztaljunk a világból. De mint mindenkinek, nekem is vannak olyan városok és országok, ahova mindenképpen el szeretnék jutni egyszer: New York, Kuba, Rio de Janeiro, Párizs, Barcelona, Róma, Berlin – csak hogy egy párat említsek.

 

 

5. Idő. Tudom, hogy ezt lehetetlen teljesíteni, de néha annyira jó lenne, ha egy nap nem 24 órából állna, hanem mondjuk 48-ból. Így lenne időm olyan dolgokra is, amikre nagyjából csak ünnepnapokon: 8 órát aludni, többet sportolni vagy "kreatívoskodni". Ha valaki rájön, hogy lehet meghosszabítani a napokat, szóljon, életet mentene!  smiley

 

 

Lily

 

Hasonló a listám nekem is: ugyanúgy központi problémát okoz a laptop és az idő. Az utóbbi megoldhatatlan, de semmi pánik, egy-két ruhadarab rögtön megdobbantja a szivem. Anya, Apa és kedves mindneki, aki szeretne meglepni karácsonykor remélem olvassátok a bejegyzést. Kössétek fel a gatyátokat és a pénztárcátokat egyaránt!

 

1. Egy pehelykönnyű “Alma” csodának nagyon örülnék, így a vizsgaidőszak küszöbén és a diplomamunka előtt. Természetesen a munkát is megkönnyítené. Látod Anya, semmi szórakozás, csak az egyetem és a munka!:)

 

 

2. Már nagyon régóta áhitozom pár dizájner darabért. Aki ismer az tudja, hogy szeretem a a letisztul, már-már konzervatív ruhákat, kiegészítőket. Az egyik ilyen szerelmem egy Tory Burch Reva Ballet flat.

 

 

3. Csak hogy meg ne fázzak... Egy meleg Burberry sálat szívesen látnék a nyakam körül.

 

 

4. Táskából soha nem elég! Soha! Egy fekete Michael Kors Ket Set Travel Tote és egy barna Louis Vuitton Neverfull MM bőven elfér a karácsonyfa tövében.

 

 

5. Időm most kevésbé engedi, de szeretek sok időt tölteni a konyhába sütéssel. Ezért egy ilyen keverőgép rögtön belopná magát a szívembe.

 

 

Titeket mivel lehet levenni a lábatokról? smiley

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23