Open Menu
Chich no-carve pumpkins

2016-10-30

Chich no-carve pumpkins

Azok közé az emberek közé tartozom, akik nem csak az ünnepeket szeretik, de az ünnepeket megelőző készülődéstől is izgalomba jönnek. Ez Halloweenkor sincs másképp! A narancssrága, fekete, lila és a sötét piros színek dominálnak a süteményeken és a dekorációban is. Az egyik kedvenc halloweeni dekor nem más mint a félelmetesre formált tök, ami nem csak nappal mutatós, de egy gyertya segítségével mindenkit félelemben tart éjszaka is!

Nem csak jó program egyedül vagy a barátokkal, de mulatságos és kreatív program a tök faragás. Hiába a heti több edzés, súlyok dobálása jobbról balra, akik már faragtak tököt azok tudják, hogy nem is olyan könnyű feladat. Ezért idén sutba vágtam az összes hagyományt és kés helyett, sokkal inkább ecsetet kaptam a kezembe!

Ha nektek sincs kedvetek, idén a faragással bajlódni, de szeretnétek halloweeni hangulatot a lakásban, akkor íme a mi kedvenc ötleteink a tök festésre!


I am one of those people who not only love the holidays, but I am anxious to prepare for them. This Halloween is not different! The orange, black, purple and dark red colours dominate on the cakes and on home decorations as well. One of my favourite Halloween decor is the fear of pumpkin shaped line, which is not only flashy during the day, but with a candel in its middle, it helps to keep everyone in fear at night!

Pumpkin carving is not only a good program alone or with friends, but it is also a fun and creative. If you have ever carved pumpkin before, you probably know that is not an easy job though. Not even when you exerpcise and throw weights from right to left all the time. This is why I throw away all my traditions and knife, then took brush in my hand!

If you are not in a mood for carving either, but you would like to bring some Halloween feeling in the house, scroll down to see our new favourite ideas!

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23
Best of Budapest: Ice Cream I.
Best of Budapest: Ice Cream I.
2016-08-29