Open Menu
Bye, skinny jeans!

2014-10-12

Bye, skinny jeans!

A divathetek lezajlása után egy konklúziót biztosan levonhatunk - itt az ideje búcsút inteni a skinny fazonú nadrágoknak. Nem kell megijedni, az elején biztos furcsa érzés lesz egy szűkös nadrágot tágasabbra cserélni, de pont ezért szeretjük a divatot: minden szezonban tartogat valami újdonságot!

Őszintén megvallva, még tőlem is kicsit távol áll ez az irányzat. Első látásra a hippi stílus ugrott be, de Jó pár street style kép nézegetése után rá kellett jönnöm, hogy magassarkú ide vagy oda, az ilyen szabású nadrág ultra sikkes külsőt kölcsönöz a viselőjének!

Ennek a fazonnak megvan a maga drámai hatása - de talán csak azért, mert a szemünk az elmúlt években hozzászokott a szűk szabásvonalhoz. Hogy teljesen magunkra irányítsuk minden szempárt, fokozzuk a hatást egy felső, kabát vagy kiegészítő segítségével. A ’wide-leg’ nadrágok között is rengeteg variáció van. Viselheted toppal, inggel vagy egy bővebb pólóval. Arra azonban figyelj, hogy mivel a nadrágod szára is bő, felülre ne ’oversize’ darabot válasz, mert a végén még elveszel az anyagrengeteg között. Az időjárás is megkívánja már a több réteget, ezért a felsőd fölé húzz bőrdzsekit, vastag pulcsit, zakót vagy szőrmekabátot. 

Egy ilyen nadrággal garantált, hogy ki fogsz tűnni a skinny nadrágok rengetegéből! 

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10