Open Menu
Budapest Fashion Nights: Cakó, 1975, Gabo Szerencses

2014-12-01

Budapest Fashion Nights: Cakó, 1975, Gabo Szerencses

Mindig nagy örömmel tölt el, ha részt vehetünk egy-egy magyar divattervező bemutatóján. Sokszor kihangsúlyoztuk már - legutóbb októberben, a Budapest Fashion Week alatt (beszámolókat itt és itt találhattok róla) - hogy örömmel tölt el mindkettőnket, ha közelebbről megismerhetjük a hazai dizájnerek kreációit.

Beharangozóként, halkan megemlíteném, hogy a hét folyamán olvashatjátok az első interjúnkat egy sikeres magyar divattervezővel! De többet egyelőre nem szeretnék elárulni… smiley

A Budapest Fashion Nights keretein belül, szerda este a gyönyörű Boscolo New York Palace Luxory Hotelben rendezték meg a Cakó Kinga által alapított márka divatbemutatóját. Ezen kívül még két hazai brand is képviselte magát: a 1975fashion, aminek közelmúltban tartott bemutatójáról itt olvashattok, de Gabo Szerencses ruháit is szemügyre vehettük.

Az előtérben izgatott és jól öltözött emberek nyüzsögtek, akikről sugárzott a laza elegancia. Őszintén, jobb helyszínt és társaságot nem is találhattak volna! Miután helyet foglaltunk, a modellek elsőként Cakó Kinga ruháit mutatták be: elegancia, könnyedtség és nőiesség sugárzott róluk, a felsők minőségi anyagokból készültek, az árnyalatok terén pedig leginkább a föld színei uralkodtak. 

A bemutató után a showroomban nemcsak a kreációkat vehettük szemügyre, de találkozhattunk a dizájnerekkel is. Szerintem ez a megoldás az egyik legjobb, ugyanis így az esemény sokkal személyesebb, meghittebb lesz - remélem nem csak számomra. 21.századi ember lévén pedig gyorsan lőttünk is néhány hangulatos képet, pörgessétek végig! smiley

 

 

Mégegyszer köszönjük a meghívást és hogy részt vehettünk ezen a csodás estén!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16