Open Menu
Blue jeans,white shirt

2014-09-15

Blue jeans,white shirt

Lassan két hete, hogy visszatértünk a rendes kerékvágásba: nehezen induló reggelek, nyüzsgő, teendőkkel teli nappalok, és olyan esték, amikor még a pihenésre is roppant kevés idő jut – legyen szó diákokról vagy dolgozó felnőttekről. Minden hiába, semmi se tántorít el minket attól, hogy reggelente, a lehető legjobb formánkban lépjük át a küszöböt.

Hiába van roskadásig tele a szekrényünk ruhákkal és kiegészítőkkel, néha olyan meredten állunk előtte, mintha kongna az ürességtől. Ilyenkor jó, ha kéznél van pár alapdarab, például egy tökéletes farmer, fehér ing, bőrkabát, blézer vagy a kis fekete ruha – ezekből a holmikból hibátlan összeállításokat tudunk varázsolni.

Most két olyan alapdarabot emelek ki, ami biztos, hogy mindenkinek megvan. Ugye nem tévedek, ha azt mondom, a gardróbod mélyén ott lapul egy farmer és egy fehér póló? Elsőre talán túl egyszerűen hangzik, pedig a farmer, fehér felsővel ezerféleképpen variálható. A nadrág fazonja lehet boyfriend vagy skinny, felülre választhatsz inget, oversized pólót vagy akár ujjatlant is. Ezeket a darabokat mindig az alkalomoz illően kombináld: munkába viselj inget, rohanós hétköznapokra pedig egy laza felsőt.

 

Ha kiválasztottad a nadrágot és a pólót, akkor már csak a kiegészítőkkel kell variálnod. A legegyszerűbb összeállítást is csinossá tudod tenni magas sarkú cipővel és egy ízléses nyaklánccal. Kalappal, kardigánnal és balettcipővel pedig egy lezser, hétköznapi szettet kapsz.

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10