Open Menu
Black on black

2015-01-05

Black on black

Bár mindig mindketten törekszünk arra, hogy objektív látásmódot mutassunk a divat világáról Nektek, néha egy-egy cikk, bejegyzés vagy akár mondat erejéig szeretjük belecsempészni a saját gondolatainkat, ötleteinket és stílusunkat. Ezekből a cikkekből válnak az igazi kedvencek… Hogy miért?

Ha bárki kinyitná a szekrényemet, egy pillanat alatt levonhatná a konklúziót a kedvenc színemről, ami nem más, mint a fekete. Az évek alatt csak úgy gyűltek, a kis fekete ruhától kezdve a legvadabb bőrkabátokon át - tényleg minden beszereztem, amit csak lehet feketéből. Még véletlenül se nyúltam soha mellé. Persze nem bíztatok senkit arra, hogy azon nyomban cserélje le gardróbjának tartalmát, de egy-két alapdarab beszerzését az említett színben csak tanácsolni tudom. A színéből adódóan slankítja az alakunkat (még ha nincs is rá szüksége a legtöbb nőnek), ráadásul eleganciát és csinos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Kihívásnak is tekinthetjük a dolgot, ugyanis színes darabokkal, sokkal könnyebb kitűnni, mint az egyszínű holmikkal - sokkal több kreativitást igényel egy fekete összeállítás megtervezése.

  

Ne a ruhák színével, textúrájukkal játssz! Válogass össze fekete darabokat, de kacérkodj a bőr, a szőrme vagy a tüll párosításával, így garantáltan nem lesz unalmas az outfitted!

Amint már egy korábbi cikkünkben is olvashattátok: Valami zavar? Vagy csak szívesen megosztanál egy gondolatot a világgal? Mondd el a felsőddel! Egy pimasz beszólás vagy csak egy szó is karaktert adhat a fekete outfittednek.

Egy méretes és figyelemfelkeltő nyakláncnak tökéletes hátteret biztosít ez az árnyalat.

Legyen szó csipke felsőről, ruháról vagy egy merész berakásról, ezek rögtön felkelti a figyelmet és minden szem rád szegeződik majd. Vigyázz, csínján bánj vele, nehogy közönségessé válj! Törekedj inkább a sejtelmességre!

Merész kivágással a dekoltázsodnál vagy a hátadon könnyen feldobhatsz egy egszerű és egyszínű ruhát - a slicceléssel is ugyanilyen hatást érhetsz el!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10