Open Menu
Best slides of the season

2016-05-17

Best slides of the season

A meleg, nyárias idő meghozza az önfeledt hangulatot és sokkal szabadabbak vagyunk ez idő alatt, éppen ezért teret engedünk olyan daraboknak is öltözködésünkben, mint a papucs.

Most kivételesen nem az úgynevezett tangapapucsokra gondoltam, hanem a ’slides’-okra. Nem csak rendkívül stílusos, de sokkal kényelmesebb és viselhetőbb, mint a papucsok előbb említett változata. Úgy robbant be a nyári darabok közé, hogy már nem csak a fast fashion boltok kínálatában találhatod meg, de a nagy divatházak is megtervezték saját darabjaikat.

Lássuk a legmenőbb darabokat!

HUNTER nem csak a logóját alkotó színekből dobta piacra papucsaikat, hanem különböző fagyi árnyalatokban is megtalálható, ami nagyon jól mutat a barna lábakon!

HUNTER slides - elérhető itt!

A legtöbb sportmárka sem maradt ki ezeknek a papucsoknak az újratervezéséből, úgyhogy elsőként nézzük a PUMA márkát. Akik nem aprózták el és Rihanna valósította meg álmaikat, rögtön szőrös kivitelben. Nekem ettől inkább egy otthoni papucs hatását kelti, de akik igazán maguknak érzik sajnos még várniuk kell ugyanis a weboldalon kifogytak a készletből.

PUMA The fur slide - elérhető itt!

A NIKE nem csak a színekkel kísérletezett, de bőven akad náluk mintás változat is. Itt garantáltan megtalálja mindenki a kedvére valót.

NIKE Slides - elérhető itt!

A francia divatház puha szőrrel applikálta papucsaikat, de ugyanúgy megtalálható az egyszerűbb Givenchy felirattal ellátott lábbelik is.

Givenchy slides - elérhető itt!

Egy újabb sportmárka, aki egyrészt egészen visszanyúlt a retro csíkos mintás papucsaihoz, de újdonsággal is kecsegtet, ugyanis platformos és mintás variációk is elérhetőek.

Adidas slides - elérhető itt!

Ha már túllendültünk azon a tényen, hogy a Calvin Klein kizárólag alsónemüt tervez - amit valjuk be so fancy feltölteni Instagramra, böngészve az új kollekciójukat ráakadhatunk a letisztul tervezésű papucsaikra is.

Sokaktól távol áll a papucsok viselése a hétköznapokon, bevallom a széttaposott tangapapucsoktól én sem értek egyett, azokat inkább hagyjuk meg a strandra! Ezeket viszont teljesen el tudom képzelni lazább összeállításokhoz!

Lili

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10